Android TV’li TCL 32 inç televizyon için BİM kampanyası [26 Ocak 2024 ]

19 Ocak 2024 17:10

TCL 32 inç televizyon için BİM kampanyası duyuruldu. Full HD çözünürlük desteğiyle gelen televziyon Android TV yüklü geliyor. Çoğu televizyon modelinde gördüğümüz bu destek kullanıcıların televizyona uygulamalar ve oyunlar yüklemesine imkan tanıyor.

HDR desteği bunun yanında hem kontrastı hem de renk aralığını genişletiyor. TCL 32S5400A modelinde yer alan HDR desteği, hassas renkler ve daha ayrıntılı görüntülerle açık ve koyu tonları doğru şekilde üretiyor. ​ Mikro Karartma ise parlaklığı uyarlamak için televizyon görüntüsünü binlerce ayrı bölgede analiz ediyor. Özellikle karanlıkta daha iyi bir görsel deneyim için resim kalitesi önemli ölçüde iyileştirilmiş durumda. Televizyonda bununla birlikte Android TV desteği de bulunuyor. Bu işletim sistemi sayesinde kullanıcılar televizyona uygulamalar ve oyunlar yükleyebilliyor. Netflix, Amazon Prime Video ve Exxen gibi video servislerinin kullanılabileceği televizyonda 2 adet 8 watt gücünde hoparlör bulunuyor. 1 GB RAM ve 8 GB dahili depolama kapasitesine sahip olan televizyonda dahili uydu alıcısı da mevcut.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

TCL 32 inç televizyon yüksek ses kalitesine de destek veriyor

Dahili uydu alıcısı sayesinde kullanıcılar harici bir uydu alıcısına ihtiyaç duymuyor. Dolby Audio desteğine de sahip olduğu belirtilen televizyon 10 Kasım’da BİM’de satışa sunulacak. Televizyonun kampanyalı fiyatı ise 5.699 TL olacak. Kullanıcılar televizyonu peşin fiyatına kredi kartlarıyla 4 taksitle de satın alabiliyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş