75 inçlik TCL 75C745 4K TV için indirim fırsatı [Mart 2024]

14 Mart 2024 10:00

TCL 75C745 akıllı televizyonun fiyatı için yeni bir kampanya var. Google TV desteğiyle gelen televizyon bu sayede kullanıcıların televizyona uygulamalar ve oyunlar yüklemesine imkan tanıyor.

75 inçlik ekran boyutuna sahip olan TCL 75C745 modelinde Samsung’un üst düzey televizyon modellerinde olduğu gibi QLED ekran teknolojisine sahip. Bu sayede parlak ve canlı bir ekran deneyimi vadeden televizyon 4K çözünürlük sunuyor. Ekran yenileme hızı 144 Hz olan televizyon bu sayede akıcı bir ekran deneyimine de olanak tanıyor. Ekran parlaklığı 1.000 nit’e kadar çıkabilen televizyonda Dolby Atmos, Dolby Vision IQ ve IMAX Enhanced gibi ekran özellikleri bulunuyor. Televizyonda Ai-Color özelliği de var. Bu özellik görüntüleri insan gözü gibi algılamaya imkan tanıyor. Televizyon renk hacmi, doygunluk ve kontrast gibi çoklu özellikleri ayarlayarak görüntüleri yeniden oluşturuyor. Ai-Motion, hızlı hareket eden nesneleri hassas bir şekilde algılıyor, bulanıklığı ve yırtılmayı karşılayarak ipeksi pürüzsüz görüntüyü düzeltmek için hareketi yenileme hızı ve kare sayısı açısından hesaplıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

TCL 75C745 televizyon 75 inçlik boyutuyla göze çarpıyor

Haberde bahsettiğimiz model piyasada satın alabileceğiniz başarılı 75 inçlik televizyonlardan biri. Şu sıralar 4K çözünürlük sunan bir televizyon satın almayı planlıyorsanız bu modeli tercih edebilirsiniz. Cihazın kampanyalı fiyatı ise 52.999 TL. Kullanıcılar televizyonu kredi kartlarıyla 2 ay taksit seçeneğiyle de satın alınabiliyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş