Telegram için “çıkartma düzenleyici” kullanıma sunuldu

15 Nisan 2024 15:35

Anlık mesajlaşma uygulaması pazarında WhatsApp’ın en büyük rakibi olan Telegram için “çıkartma düzenleyici” kullanıma sunuldu.

Bu konuda, “Bugünden itibaren, herkes Telegram’dan ayrılmadan yeni ve güçlü düzenleyiciyi kullanarak hızlı bir şekilde çıkartmalar ve tüm çıkartma paketleri oluşturabilir.” açıklamasını yapan firma, ekstra olarak şunları paylaştı: “Herhangi bir fotoğraf çekin ve bu fotoğrafa metin, çizim veya platformda bulunan sayısız hareketli çıkartmayı, ifadeyi ve GIF’i ekleyin. Kedileri görsel sanata dönüştürmek insanlık (Ayrıca kedi türü için) tarihinde hiç bu kadar kolay olmamıştı. Nesneleri kesmek ve arka planı kaldırmak için yalnızca bir dokunuş yeterlidir. Fotoğrafınızın bazı kısımlarını manuel olarak silebilir ve geri yükleyebilirsiniz veya klasik çıkartma görünümü için bir taslak ekleyebilirsiniz. İşiniz bittiğinde çıkartmayı gönderin veya bir çıkartma paketi oluşturun, böylece arkadaşlarınız kesilmiş kedilerinizi sohbetlerinde yeniden kullanabilir. Bir pakete çıkartma eklemek için, duyguyu tanımlayan ifadeleri seçin. Telegram ayrıca kedi, köpek veya araba gibi görüntünüze göre size emoji önermek için AI kullanacaktır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2015 yılından bu yana milyonlarca sanatçı ve meme üreticisi, hazırladıklarını paylaşmak için Telegram’ın açık platformunu kullanıyor. Özel paketlerinize mevcut çıkartmaları ekleyebilirsiniz. Örneğin, tüm favorilerinizi tek bir pakette bir araya getirmek veya temalı koleksiyonlar oluşturmak için. Çıkartma paketlerinizi paylaşmak için birine çıkartmalardan birini göndermeniz yeterlidir. Bu kişiler tüm paketi eklemek için ona dokunabilirler. Her paketin ayrıca benzersiz t.me bağlantısı vardır.”

Telegram güncellemeleri yanında bu da ilginizi çekebilir: İddialı AR gözlük Xiaomi Wireless AR Glass Discovery Edition

Paylaş