The Mandalorian & Grogu filmi 2026 yılında gelecek

08 Nisan 2024 08:45

Geçtiğimiz aylarda çok büyük bir sürpriz haber karşımıza çıkmış, resmi duyuru ile The Mandalorian & Grogu filmi gündeme gelmişti.

Mando ve Grogu bu sefer beyaz perde için bir araya gelecek ancak bunun için resmi doğrulamaya göre 22 Mayıs 2026’nın beklenmesi gerekecek. Film hakkında daha önce yapılan resmi açıklamada, “The Mandalorian & Grogu beyaz perdeye geliyor. Jon Favreau’nun yönettiği ve Favreau, Kathleen Kennedy ve Dave Filoni’nin yapımcılığını üstlendiği The Mandalorian & Grogu bu yılın sonlarında prodüksiyona alınacak.” denildi. Favreau film hakkında yaptığı açıklamada, “George Lucas’ın yarattığı zengin dünyada geçen hikayeler anlatmayı çok seviyorum. Mandalorian ve çırağı Grogu’yu beyazperdeye taşıma fikri son derece heyecan verici.” demişti. Lucasfilm Başkanı Kathleen Kennedy ise şunları söylemişti: “Jon Favreau ve Dave Filoni Star Wars’a iki yeni çok sevilen karakter kazandırdılar ve yazdıkları yeni hikaye beyaz perdeye mükemmel bir uyum sağlıyor.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bu arada dizi için de 4. sezon kesin olarak gelecek. Hatta 3. sezonun başında bir açıklama yapan Jon Favreau, 4. Sezonu yazmayı çoktan bitirdiğini söylemişti. Bütünü görmek ve dolu dolu bir hikâye anlatmak adına önden gittiklerini belirten Favreau, ayrıca Dave Filoni ile birlikte Star Wars evrenindeki diğer dizileri doğru bir şekilde planlayabilmek için gelecekteki “Mandalorian” bölümlerinde neler olacağını bilmeleri ve oluşturmaları gerektiğini de söylemişti. The Mandalorian için dördüncü sezonu için şimdilik net bir tarih verilmiyor.

The Mandalorian filmi yanında bu da ilginizi çekebilir: Yerli otomobili tasarlayan firmadan geleceğin traktörü

Paylaş