The Meg’in yeni fragmanında Jason Statham devasa köpek balığıyla yüz yüze geliyor [Video]

31 Mayıs 2018 22:00

Nisan ayında ilk fragmanı paylaşılan, Jason Statham‘ın gerilim dolu köpek balığı filmi The Meg‘in yeni fragmanında işler kızışıyor. Ünlü aktör köpek balığı ile yüz yüze geliyor.

Jason Statham’ın yeni filmi The Meg, 10 Ağustos’taki vizyonu için gün sayıyor. 1997 tarihli, Steve Alten imzalı bilim kurgu kitabı Meg: A Novel of Deep Terror‘den uyarlanan film, yepyeni bir köpek balığı gerilimini bizlerle buluşturuyor. Tatil planlarınızı gözden geçirmenize sebep olacak filmin başrolü tahmin edebileceğiniz üzere devasa bir köpek balığı. Yayınlanan yeni kısa fragmanda ise Statham bu canavarla adeta burun buruna geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Aksiyonun dozu artıyor

Filmin konusu ise şu şekilde: Su altı gözlem görevindeki bir grup devasa bir canavarın saldırısına uğruyor. Soyunun tükendiğine inanılan bu yaratık Pasifik’in en derinlerindeki uykusundan uyanarak macerayı başlatıyor. Ekibin su altında mahsur kalmasıyla işler biraz daha geliriyor. Uzman dalgıç Jonas Taylor (Statham) ve Dr. Minway Zhang (Winston Chao), ekibi kurtarmak için tehlikeli bir plana dahil oluyor. 22 metre uzunluğunda Megalodon olarak bilinen köpek balığını durdurmak için girişilen tehlikeli macerada ilginç bilgiler de su yüzüne çıkıyor.

Aksiyonun en üst noktaya ulaşacağı bariz olan film, 10 Ağustos‘ta vizyona girecek. Filmin fragmanını haberin üzerinden izleyebilirsiniz.

Paylaş