THY, gökyüzünde dünyanın en büyük Türk bayrağını açıyor [İzle]

23 Nisan 2020 11:58

Türk Hava Yolları yani THY, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gökyüzünde dünyanın en büyük Türk bayrağını açıyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, koronavirüs nedeniyle maalesef bu yıl internet üstünden kutlanıyor. Tüm dünyayı saran virüs maalesef Türkiye’yi de derinden etkiliyor. Bu yüzden dört günlük sokağa çıkma yasağının uygulandığı şu günlerde Türk Hava Yolları yani THY güzel bir adım attı. “Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu olarak, gökyüzünde dünyanın en büyük Türk bayrağını açıyoruz!” açıklamasını yapan önemli kurum, buradan canlı olarak takip edebileceğiniz uçuş ile Türkiye üzerinde büyük bir Türk bayrağı çiziyor. Burada Boeing 777-3F2 uçağın izlediği rota ile çizilen Türk bayrağı, gerçekten harika görünüyor. Ankara, Kayseri ve Çorum arasında çizilen bayrak, kısa süre içerisinde tamamlanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

THY, virüs nedeniyle uçuşlarını iptal etmek zorunda kaldı

Bu durumun uzun bir süre daha devam etmesi bekleniyor. Firma doğal olarak halen uçuşların ne zaman normale döneceği hakkında bir açıklama yapamıyor. Ancak resmi makamlar ramazan bayramı sonrasında hayatın normale dönebileceğini düşünüyor. Ancak bunun da kesin olmadığını belirtmek gerekiyor. Herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor ve koronavirüs ile etkilerinin bir önce biterek hayatın normale dönmesini diliyoruz.

İlginizi Çekebilir

Askeri gibi görünen elektrikli bisiklet

Paylaş