Titans 2. sezon tanıtımında Superman sürprizi [Video]

06 Eylül 2019 17:30

DC çizgi romanlarından uyarlanan ve son zamanların ilgi gören dizileri arasında yer alan Titans 2. sezon için paylaşılan kısa sahnede Superman göndermesine yer veriyor.

Bilmeyenler için kısaca bahsetmek gerekirse Titans DC dünyasının genç kahramanları etrafında şekilleniyor. Ana kadroyu Dick Grayson, Raven, Starfire ve Beast Boy gibi karakterler oluşturuyor. Justice League üyelerinin yancıları olarak tanıdığımız bu genç kahramanlar kendilerini bulma ve adaleti sağlama mücadelesi veriyor. Tarzı ve farklı anlatımıyla ilgi çeken dizi son zamanların en beğenilen DC uyarlamaları arasında yer alıyor. Dizinin ikinci sezonu daha şimdiden büyük heyecan yarattı. Bunun nedeni Batman ve Deathstroke gibi karakterlerin de hikayeye dahil olacak olması. Titans 2. sezon bölümlerinde Bruce Wayne karakterine Game of Thrones ile tanıdığımız Iain Glen hayat verecek. Bu durum da büyük heyecan yaratmıştı. Yeni sezondan paylaşılan sahne bu heyecanı biraz daha artıracak gibi görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Titans 2. sezon sahnesindeki Superman göndermesi

Titans’ın ikinci sezon başlangıcından paylaşılan sahnede kahramanlarımız Raven, Dick Grayson ve Gar’ı kurtarmak için bir araya geliyor. Trigon tarafından bir güç alanı içine hapsedilen kahramanlarımızın imdadına Hawk ve Dove yetişiyor. Ancak Starfire’ın kimle karşı karşıya olduklarını anlatmasının ardından Hank bu iş için Superman’e ihtiyaçları olduğunu ifade ediyor. Elbette bu kahramanlarımızın Superman’i çağıracağı anlamına gelmiyor. Aksine karşılarındaki görevin ne kadar zor olduğunu ifade etmek için kullanılıyor. Yine de Titans’ta Superman’in ismini bu kadar doğrudan duymak heyecan yaratıyor. Bu kısa sahneyi haberimizin girişinde bulabilirsiniz.

Paylaş