Android TV’li Toshiba 55QA4263DT QLED televizyon için A101 fırsatı [15 Haziran 2023]

12 Haziran 2023 13:00

Toshiba 55QA4263DT televizyon A101‘de satışa sunuluyor. Vestel‘in servis güvencesiyle gelen televizyon Android TV yüklü geliyor. Android işletim sistemi sayesinde kullanıcılar televizyona mobil cihazlarda olduğu gibi uygulamalar ve oyunlar yükleyebiliyor.

Samsung’un televizyonlarda gördüğümüz QLED ekran teknolojisi bu modelde yer alıyor. Quantum dot teknolojisinin kullanıldığı televizyon parlak ve canlı bir ekran deneyimine imkan sağlıyor. YouTube, Netflix ve Amazon Prime Video gibi uygulamaların yüklü olarak geldiği televizyonda Wireless Display özelliği bulunuyor. Bu sayede ekran yansıtma özelliğine de destek veren televizyonda 3 adet HDMI bağlantısı bulunuyor. Televizyonda bu bağlantı noktası haricinde Wi-Fi ve Bluetooth gibi bağlantı noktaları da mevcut. Bu sayede kablosuz klavyelerin de bağlanabildiği televizyonda Google Sesli Arama özelliği yer alıyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar televizyonu sesli olarak kontrol edebiliyor. Cihazda bununla birlikte iki adet USB bağlantı noktası da var. USB bağlantılarıyla televizyona USB bellekler de takılabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Toshiba 55QA4263DT modelinin A101’deki kampanyalı fiyatı ne kadar?

4K Ultra çözünürlük desteğiyle gelen televizyonda Netflix ve Amazon Prime Video gibi uygulamalarda yüksek çözünürlüklü videolar izlenebiliyor. Yerli üretim televizyon modelinin A101’deki fiyatı ise 11.999 TL olacak.  Televizyon kredi kartlarıyla satın alındığında fiyatı 12.599 TL’ye çıkıyor. Kampanya 15 Haziran’da geçerli olacak.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş