Turkcell ve PUBG Mobile’dan iş birliği; işte detaylar

04 Mart 2022 17:00

PUBG Mobile, ”Aşk ve Savaş” isimli yarışma programının ikinci sezonunu Turkcell iş birliğiyle yayınlamaya hazırlanıyor.

Toplam 6 bölüm olacağı açıklanan program YouTube’da yayınlanacak. Yarışmada 6 kadın ve 6 erkek yarışçı, reality show konseptiyle çiftler halinde çeşitli mücadelelerde boy gösteriyor. Yarışma sonunda jüri tarafından belirlenecek şampiyon çift, 100 bin TL’lik büyük ödülün sahibi olacak.

Sunuculuğunu Ali Biçim ve Mesut Can Tomay’ın üstlendiği Turkcell destekli Aşk ve Savaş yarışmasında Egoist Pati, Doch, Unlost, Vural Üzül, Kozmik Karınca gibi e-sporcular, yayıncılar ve ünlü konuklar yer alacak. Cemre Solmaz, Enes Batur, Ece Seçkin ve Barış G’den oluşan yarışma jürisi, mücadele boyunca olayları ve performansları yorumlayacak ve 100 bin TL’lik ödüle ulaşacak çifti belirleyecek. Aşk ve Savaş’ın kadın yarışmacıları Feyza M., Güz Bozkurt, Deniz Şevval, Kardelen Akıncı, Buse Alper, Güliz Yakar, Ece Akyıldız’dan oluşuyor. Erkek yarışmacılar arasında Furkan Çinici, Legolas, Anıl Çelik, Fatih Sayar, Kerim Yaman ve Barbar yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Turkcell, PUBG Mobile oyuncuları için oyun paketi de sunuyor

Şirket bununla birlikte oyun paketleriyle PUBG Mobile oyuncularını da mutlu ediyor. Tarifelere ek olarak alınabilen Turkcell Gaming paketi kapsamında PUBG Mobile severlere oyunlarda geçerli 3 GB internet bulunan ‘Oyna’ paketi 9 TL’ye sunuyor. PUBG Mobile’ın yanı sıra tanınmış ve takip edilen oyuncuları YouTube’dan izlemek isteyenler ise 19 TL’ye oyun ve YouTube’da geçerli 5 GB internetli ‘Oyna İzle’ paketi satın alabiliyor.

İlginizi Çekebilir: Samsung imzalı ilginç projektör Freestyle

Paylaş