Türkiye fiyatı açıklanan bebeklere özel Owlet akıllı çorap

19 Nisan 2023 14:00

Bebeklerin güvenle uyuması için tercih edilen Owlet Smart Sock akıllı çorap Türkiye’de satışa sunuldu. Kullanıcılar akıllı çorap sayesinde bebeklerin uyurken oksijen seviyesini, nabzını ve uyku trendlerini izleyebiliyor.

0-18 aylık veya 13,6 kilograma kadar olan bebekler için tasarlanan ödüllü Owlet akıllı çorap, bebeğiniz uyurken oksijen seviyesini ve kalp atış hızını izleyen ilk bebek monitörü olmasıyla göze çarpıyor. Nabız oksimetre teknolojisini kullanan akıllı çorap,  önemli göstergeleri Owlet uygulaması üzerinden sunuyor. Bebeğinizin ölçülen değerleri önceden belirlenmiş aralıkların dışındaysa akıllı çorap bu durumu hemen ebeveyne bildiriyor. Değerler normal ise baz istasyonu yeşil renkte yanıyor. Çorap bununla birlikte ebeveynleri uyarmak adına farklı ışıklar ve sesler de kullanıyor.

Uyku döngülerini takip edebilen cihaz zaman içindeki uyku eğilimlerini görüntülüyor. Böylece bebeklerin belirli alışkanlıklarını fark edebilmek ve büyüdükçe uyku rutinlerini ayarlayabilmek mümkün. Bunların dışında toplam uyku saatleri takip edilebiliyor; hafif uyku, derin uyku ve gece uyanma geçmişi uygulama üzerinden görüntülenebiliyor. Akıllı çorabın Türkiye’deki fiyatı ise 8.999 TL.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Owlet akıllı çorap hakkında açıklama

Owlet’in Kurucu Ortağı ve CEO’su Kurt Workman, bu teknolojiyi kullanan ebeveynlerin yüzde 94’ünün Owlet sayesinde daha iyi uyuduklarını, yüzde 96’sının da daha az stres ve kaygı yaşadıklarını söylediklerine dikkat çekerek, “Her ebeveynin bebeğinin iyi olduğunu bilmek için en iyi teknolojiye erişmesi gerektiğine inanıyor ve ebeveynlerin bu yolculuğunda onların daha mutlu olması ve daha huzurlu uyuması gerektiğini düşünüyoruz. Owlet’i de bu içgörüyle yarattık. Owlet ile Türkiye’deki ebeveynlerin ve bebeklerin de daha sağlıklı ve daha huzurlu uyuyacaklarına eminiz” dedi.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş