Uçak çekme macerasına kadar uzanan tarihi yolculuğu eşliğinde 2019 Volkswagen Touareg için son viraj [Video]

12 Mart 2018 22:15

Tanıtımına sayılı günler kalan 2019 Volkswagen Touareg, test süreci ve bugüne kadar geride bıraktığı maceralarıyla tanıtım öncesi son kez kamuflajlı karşımızda.

23 Mart Mart Cuma günü Çin’in başkenti Pekin‘de düzenlenecek etkinlikte lansmanı gerçekleştirilecek olan 2019 Volkswagen Touareg için artık son dönemeçteyiz. Bu zamana kadar dış tasarımıyla ilgili sızıntı niteliğinde fotoğraflarla karşımıza çıkan yeni jenerasyon, on gün öncesinde ilk resmi kokpit detaylarıyla karşımıza çıkmıştı. Aracın tanıtımı öncesinde heyecanın diri tutulmasını sağlamak amacıyla kaynakları üzerinden video destekli parçalar paylaşmaya devam eden marka, bu sefer bizleri ufak bir geziye çıkartıyor. İlk jenerasyonundan beridir yaklaşık 1 milyon adetlik satış rakamı yakalayan 2019 Volkswagen Touareg’in tarihçesi niteliğini taşıyan bu ufak maceraya, Slovakya’da başlayıp Pekin’e uzanan geliştirme süreci de ekleniyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2019 Volkswagen Touareg test süreciyle güven veriyor

Volkswagen‘in resmi Youtube hesabından paylaştığı iki videonun da birbirinden güzel içeriklere sahip olduğunu söyleyebiliriz. 2002 yılında başlayan macerasında Volkswagen’in yeni teknolojilerini ilk kullandığı modellerin başında gelen Touareg’in tarihçesinde, Boeing 737 çekişinin de bulunuyor olması ayrıca keyif veren detaylardan. Test sürecinde 16.000 kilometre boyunca 11 ülkeyi geride bıraktığını öğrendiğimiz yeni jenerasyon, tasarımı ve teknolojisiyle amiral gemisi karakterini sürdürmeye devam edecek. Audi Q7 ile aynı altyapı üzerine geliştirilen yeni Touareg’den alacağımız bir sonraki haberde artık karakteristik farkları net bir şekilde göreceğiz. Gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.

Video #1: Touareg tarihçesi

Video #2

Paylaş