reklamı kapat

POPÜLER

2019 Volkswagen Touareg

2019 Volkswagen Touareg’den ilk resmi kokpit fotoğrafları geldi

Bu ay içerisinde tanıtımı gerçekleştirilecek olan 2019 Volkswagen Touareg, sürüş dinamiklerinin yanı sıra sınıf atlayan kokpitiyle de iddialı.

Tanıtımı için önümüzde yaklaşık 20 günlük bir zaman diliminin kaldığı 2019 Volkswagen Touareg, parça parça kendisini göstermeye devam ediyor. Pekin Otomobil Fuarı‘nda düzenlenecek etkinlik kapsamında tüm dünyanın karşısına çıkacak olan yeni modelle ilgili tüm süreci ilk günden itibaren sizlerle değerlendirdik. Test sırasında kamuflajsız olarak sızdığı günden beri dış kısmında hiç olmadığı kadar kaslı bir yapıyı barındırdığını gördüğümüz Touareg, iç dünyasından gelen ilk resmi fotoğraflarla da ne kadar ileriye gittiğini kanıtlıyor. Kısa süre önce Youtube kanalı üzerinden bir de videosu paylaşılan araçla ilgili artık son viraja girmiş bulunuyoruz.

2019 Volkswagen Touareg

Yeni nesil devasa ekranlar

Arteon ve Passat gibi, binek sınıfta Volkswagen’in amiral gemisi görevini üstlenen modellerle benzeşen bir kokpit yapısına sahip olan yeni üçüncü jenerasyon Touareg’de en temel farkları dijital ekranlar oluşturacak. Direksiyonunun arkasında 12 inç‘lik sürücü ekranına yer verilen modelin konsolunda ise 15 inç‘lik devasa multimedya ekran konumlandırılıyor. Volkswagen’in, “Innovision Cockpit” adını verdiğini yüksek çözünürlüklü ve zengin grafikli sürücü ekranı üzerinde durduğunu belirten kaynaklara göre buradaki kullanıcı deneyiminde ciddi bir değişim var. Kokpitte kullanılan alüminyum ve gerçek ahşap malzemelerle kalitenin de gözle görülür oranda artırılmaya çalışıldığı Touareg’de arka tekerlekten manevra, havalı süspansiyon ve savrulma stabilizasyonu gibi parçalar da sürüş konusundaki temel farkı yaratacak. Önümüzdeki günlerde daha fazla resmi detayıyla karşımıza çıkacak olan modelle ilgili gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.

İlginizi çekebilir