Uygun fiyatlı General Mobile GM 22S için yeni avantajlı fiyat [Temmuz 2023]

25 Temmuz 2023 21:00

General Mobile GM 22S akıllı telefon için yeni bir kampanya var. Uygun fiyatlı bir telefon modeli olarak kullanıcılara sunulan telefon MediaTek tarafından geliştirilen Helio G25 işlemcisiyle geliyor.

General Mobile GM 22S modelinde bu işlemci dışında 4 GB RAM bulunuyor. General Mobile garantisiyle gelen telefonun depolama kapasitesi ise 64 GB.  Telefonda microSD kart desteği de yer alıyor. Cihazda bu sayede depolama kapasitesi artabiliyor. Damla çentikli tasarım dilini benimseyen telefon 52 megapiksel süper piksel moduna sahip. Bu özellik kullanılarak telefonun kamerasından daha detaylı sonuçlar elde edilebiliyor. Ana kamerası 13 megapiksel çözünürlüğünde olan cihazda bu kamera dışında iki adet VGA kamera bulunuyor. Ön tarafında selfie çekimleri ve görüntülü görüşmeler için 8 megapiksellik bir kamerayı bünyesinde barındıran model Full HD video kaydedebiliyor. 4K video kayıt özelliğinin bulunmadığı cihazda gece modu, ağır çekim modu ve portre modu gibi kamera özellikleri de yer alıyor. Cihazın ekran tarafında 720p çözünürlüklü 6,52 inçlik IPS LCD ekran mevcut. Bu ekran 90 Hz veya 120 Hz yenileme hızına destek vermiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

General Mobile GM 22S modeli uzun pil ömrüyle de öne çıkıyor

Android 11 yüklü gelen cihazdaki pil kapasitesi 5.000 mAh. USB-C bağlantı noktası üzerinden şarj edilebilen telefonun indirimli fiyatı 4.385 TL. Telefonun piyasadaki fiyatı ise 4.799 TL. Önümüzdeki günlerde yeni kampanya haberlerini de aktarmaya devam edeceğiz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş