Uygun fiyatlı Xiaomi Redmi Airdots Basic 2’nin fiyatı geriledi

10 Mayıs 2022 19:00

Xiaomi Redmi Airdots Basic 2 kablosuz kulaklık için indirim fırsatı var. Uygun fiyatıyla dikkat çeken kablosuz kulaklığın fiyatı 209 TL‘ye düştü.

Kulaklığın mevcut fiyatı ise 484 TL idi. Blueotooth 5.0 bağlantısıyla mobil cihazlarla iletişim kurabilen kulaklıkta 7.2 mm’lik sürücüler yer alıyor. DSP akıllı çevre gürültü azaltma özelliğine de destek veren kulaklık 4,1 gram ağırlığı sayesinde konforlu bir müzik deneyimine imkan tanıyor. Ufak, orta ve büyük olmak üzere üç farklı silikon uçu takılabilen Xiaomi Earbuds Basic 2 modelinin şarj kutusu 300 mAh, her bir kulaklıkta ise 43 mAh pil kullanılıyor. Tek kulak ve çift kulaklık arasında sorunsuz bir şekilde geçiş yapabilen modelde stere ses deneyimi sunuluyor. Pili tam şarj edildiğinde 4 saate varan kullanım imkanı sunan kulaklıkların şarj kutusu ekstradan 12 saate varan bir deneyim sağlıyor. Kulaklıkta müzikleri ve aramaları tek tuşla kontrol etmek mümkün. Kulaklığa iki kez basarak sesli asistan etkinleştirilebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi Redmi Airdots Basic 2 telefon görüşmeleri için de ideal bir kulaklık

Kullanıcılar istedikleri zaman navigasyona da hızlı bir şekilde ulaşabiliyor. Dahili mikrofonuyla telefon görüşmelerini gerçekleştirmeye de imkan tanıyan kulaklık, piyasadaki fiyat-performans odaklı kablosuz kulaklıklardan birisi olarak öne çıkıyor.

İlginizi çekebilir: Apple Mac Studio ve Studio Display

Paylaş