Vivo’dan öğrencilere karne kampanyası; işte detaylar

17 Ocak 2024 19:00

Vivo öğrencilerin ilgisini çekecek bir kampanyaya imza attı. Vivo tarafından yapılan açıklamaya göre şirket, sömestr kampanyası ile çok sayıda teknolojik cihaz uygun fiyata sunuluyor.

Şirket telefonlarını online satış platformu myvivoshop.com adresinden satın alacak kullanıcılara sepette 500 TL’ye varan indirim fırsatı veriyor.  İndirim kuponlarının yanı sıra vivo, V29 serisi akıllı telefon alan tüketicilere telefonlarının yanında 1.999 TL değerinde akıllı kulaklık ve 2.249 TL değerinde 1 yıl ücretsiz ekran onarımı da hediye ediyor. Sömestre özel Y36 modelinde peşin fıyatına 6 taksit imkanı da kampanya kapsamında yer alıyor.  Vivo telefonlarını myvivoshop.com üzerinden satın alan tüketiciler 2 yıl zorunlu üretici garantisine ek 1 yıl ekstra ücretsiz üretici garantisine de sahip oluyor. Üstelik vivo kullanıcılara güncel, güvenli, istikrarlı ve sorunsuz bir akıllı telefon deneyimi sunmak için akıllı telefonlarını iki büyük Android Güncelleme garantisi ve üç yıla kadar Android Güvenlik Güncelleme garantisi ile satışa sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

vivo Y36 modelinin Türkiye’deki fiyatı ne kadar?

Android 13 yüklü gelen  Y36, Türkiye’de üretilmiş durumda.  Yüksek depolama kapasitesiyle göze çarpan telefonun 128 GB ve 256 GB olmak üzere iki farklı depolama kapasitesi bulunuyor. Ekran tarafında vivo Y36 modelinde  2.388 × 1080 piksel çözünürlüklü 6,64 inç ekran LCD ekran bulunuyor. 650 nit parlaklığa ulaşabilen vivo Y36 modelindeki bu ekranın yenileme hızı ise 90 Hz. Bu sayede akıcı bir ekran deneyimi sağlayan telefonda microSD kart desteği de bulunuyor. Dahili depolama kapasitesi artırılabilen telefonda 50 megapiksel ana kamera, 2 megapiksel derinlik ve 2 megapiksel makro kameralar yer alıyor. Telefonun kampanyalı fiyatı ise 9.999 TL.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş