Vivo NEX 3 için ortaya çıkan heyecanlandıran tasarım detayı

25 Temmuz 2019 15:00

Akıllı telefon sektöründe yeni bir tasarım devrimi yaklaşıyor. Full-Display 2.0 olarak geçen bu devrim, ilk olarak Vivo NEX 3 ile karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

Full-Display 2.0, sık sık sağlam sızıntı kaynağı Ice Universe tarafından gündeme getiriliyor. Samsung’un iptal ettiği söylenen Full-Display 2.0, tamamen çerçevesiz ve yan tarafları inanılmaz oranda kavisli akıllı telefon modelleri anlamına geliyor. İşte bu noktada ilk model de Vivo NEX 3 olacak deniyor. Yukarıda gördüğünüz ekran koruyucu camı ortaya çıkan telefon, neredeyse 90 derece kavisli kenarlar ile geliyor. Buna bağlı olarak esnek bir ekran taşıyacak telefon, şu an gerçekten inanılmaz görünecek izlenimi oluşturuyor. Ancak burada iki farklı soru işareti bulunuyor. İlk olarak böyle bir telefon nasıl korunacak? Bu modele kılıf tasarlamak hem zor olacak hem de tasarlananlar çirkin görünecek yorumları geliyor. İkinci olarak bu kadar fazla kavis istenmeyen dokunmalar yaratacaktır. Firmanın bunu nasıl çözeceği büyük merak konusu. Çünkü hali hazırda satılan bazı kavisli cihazlar istenmeyen dokunma sorunu yaratabiliyor. Kişiler az kavisin daha iyi olduğunu düşünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Vivo NEX 3 tasarımsal olarak yılın en iyilerinden olabilir

Bu modelin bir ekran çentiği taşıması kesinlikle beklenmiyor. Firmanın bunu yerine yüzde 90 ihtimalle motorlu bir ön kamera kullanacağı tahmin ediliyor. Bu konuda NEX ile öncü olan Vivo’nun, yeni modeline bir ekran deliği koyması da beklenmiyor. Çünkü bu modelin esnek OLED ekran üzerine kurulacağı gelen bilgiler arasında. Bu ekranlarda henüz sadece Samsung “ekran deliği” kullanabiliyor. Sonuç olarak NEX 3’te gövdeye gizlenen ufak bir motorlu kamera olasılığı oldukça yüksek durumda.

İlginizi Çekebilir

Pazarın en ilginç kameralı modellerinden Samsung Galaxy A80

Paylaş