Vlog çekimine odaklanan Fujifilm Vlogger Kit satışta; işte Türkiye fiyatı

23 Kasım 2020 14:51

Aynasız fotoğraf makinesi pazarının öncü isimlerinden Fujifilm, bu sefer Fujifilm Vlogger Kit ile ses getirdi. Özel paket Türkiye’de satışa çıktı.

Artık vlog video içerik üretmek oldukça önemli ve popüler bir hal almış durumda. İşte bu alana yeni giriş yapanların hayatını kolaylaştırmak isteyen Fujifilm, video odaklı Fujifilm Vlogger Kit paketini hazırladı. Bu paket bir kişinin video / vlog çekme konusunda tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu da dediğimiz gibi alana ilgi gösterenler için çok güzel görünüyor. Paket hakkında Fujifilm Türkiye şunları söylüyor:

“Kit içerisinde yer alan Fujifilm X-T200 fotoğraf makinesi hem fotoğraf hem de video alanında profesyonel düzeydeki kalitesi ve kolay kullanım özellikleriyle öne çıkıyor. Amatör vloggerların rahatlıkla kullanabileceği X-T200, 180 derece LCD ekranıyla kullanıcısını konforlu bir çekim ile buluşturuyor. 425 netlik noktası ile aktif yüz ve göz tanıma özelliğini gelişmiş netlik takibiyle birleştiren X-T200 modeli, dokunmatik ekranı ve basit menüsü sayesinde de kullanıcısına hızlı ve pratik çekim ayarları yapabilme imkanı sunuyor.

Webcam özelliğiyle de kaliteli video konferans görüşmeleri ve canlı yayınların kusursuz yapılmasına olanak tanıyan model, kulaklık girişiyle segmentindeki diğer ürünlerden ayrışıyor. Ayrıca Fujifilm X-T200 fotoğraf makinesi, teknolojisi sayesinde cep telefonu ile uzaktan kontrol edilebiliyor.

Vlogger Kit içinde; Fujifilm X-T200 Antrasit Gövde, Fujinon XC 15-45mmF3.5-5.6 OIS Siyah Objektif, Rode Video Micro Mikrofon, Godox LED64 Video Işığı, Manfrotto Pixi Siyah Masa Tripod, Tamrac Tradewind 3.6 Gri Çanta ve Sandisk Extreme Pro 64GB Class10 SD Kart yer alıyor.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fujifilm, video odaklı Fujifilm Vlogger Kit kaça satılıyor?

Firma tarafından açıklanan resmi fiyat Fujifilm Shop üzerinde 6.299 TL olarak görünüyor.

İlginizi Çekebilir

Fuji’nin yaptığı en iddialı makinelerden GFX 100

Paylaş