Gelecek OPPO amiral gemisi için çıkan ilginç çift ana kamera detayı

23 Kasım 2020 15:00

Akıllı telefon pazarının en önemli firmalarından birisi halini alan OPPO, yeni amiral gemisi modelini çift ana kamera ile geliştiriyor.

Güncel amiral gemilerinin hemen hepsi tek bir geniş açı ana kamera ile geliyor. Bu ana kamera birçok güncel modelde 48 megapiksel, 64 megapiksel ve 108 megapiksel çözünürlükte ve en iyi fotoğraf kalitesi bu kameradan elde ediliyor. OPPO imzalı yeni amiral gemisinde ise çift ana kamera olacak bilgisi geliyor. Burada Sony IMX7 serisi özel kamera sensörleri ile bir geliştirme yaptığı aktarılan firma, bu açıdan yeni amiral gemisi ile kamera konusunda oldukça merak uyandırıyor. Burada çift kameranın tam görevi ise henüz bilinmiyor. Burada ayrı ayrı ya da iki sensörün bir arada çalışarak yüksek kaliteli ve yüksek çözünürlükte tek bir fotoğraf oluşturma ihtimali bulunuyor. 3K 120 Hz ekran, 125W hızlı şarj ve Snapdragon 875 işlemci gibi detayları da taşıması beklenen telefon, 2021 ilk çeyrek içerisinde resmi olarak karşımıza çıkarılacak gibi duruyor.

OPPO en son X 2021 genişleyebilir telefon ile gündeme gelmişti

Firmanın bu model için yaptığı resmi açıklama da şöyleydi: “OPPO Ar-Ge’sinin esnek ekran alanındaki en yeni başarısı olan X 2021 genişletilebilir ekran (rollable screen) konseptli akıllı telefon, kullanıcılara daha doğal bir interaktif deneyim sunuyor. Bu konsept cihaz, Roll Motor aktarma organı, bölümler arası boşluk bulundurmayan ekranı destekleyen ikisi bir arada plaka ve Warp Track yüksek mukavemetli ekran katmanı (0,1 mm) gibi OPPO’nun sahip olduğu üç özgün teknolojiyi kullanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En küçük boyutlarda 6,7 inç (17,01 cm), en büyük boyutlarda ise 7,4 inç (17,89 cm) ölçeğinde genişleyebilen bir OLED ekranı mümkün kılıyor. Böylece kullanıcılar ekran büyüklüğünü kendi ihtiyaçlarına göre ayarlayabiliyor.

Not: Görsel temsilidir.

İlginizi Çekebilir

Bu da firmanın Türkiye’de de satılan ilk akıllı saati

Paylaş