Watchmen 2. sezon ihtimaliyle ilgili ilk açıklama

16 Aralık 2019 15:30

HBO 2019’da Game of Thrones finalinin hayal kırıklığıyla adından söz ettirse de, yıl bitmeden Watchmen gibi inanılmaz bir diziyi de önümüze koydu. Watchmen 2. sezon içinse durumlar karışık.

2019’un en iyi dizilerinden biri şüphesiz Watchmen. Sezon finaline imza atan HBO dizisi ise ilk duyurulduğunda bir mini seri olarak hayranların karşısına çıkacağı kaydedilmişti. Bu da tek bir sezon anlamına geliyor. Ancak dizi yayınlanmaya başladıktan sonra hayli yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Her bir bölümü ortalama 7 milyon izleyici çeken yapımın sezon finalinin ardından ise hayranların aklında tek bir soru vardı o da 2. sezonun ne zaman geleceği. Peki bu mümkün mü?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Watchmen 2. sezon için ihtimal var mı?

Yılın en kaliteli dizilerinden biri olduğunu her bir bölümüyle ispat eden yapımın yönetmenlerinden Stephen Williams, ikinci sezon için dönmek isteyip istemeyeceği şeklindeki tuzaklı soruyu Variety‘e verdiği röportajda “Bu sorunun cevabı benim maaşımı aşar.” diyerek kaçamak bir şekilde yanıtlıyor. Aynı soruya bir diğer yönetmen Nicole Kassell “Yapımdan sonra yeni yeni toparlanmaya başladım. İkinci sezonun ne olacağı konusunda konuşmak biraz vakit alacaktır.” diyor. Dizinin yıldızı Regina King ise ikinci sezon için hayli istekli olduğunu kaydediyor.

Dizinin yaratıcısı Damon Lindelof konuyla ilgili biraz daha keskin bir açıklama yapıyor. “Pek çok çizgi roman hikayesi uzun uzadıya devam ediyor. Watchmen etmedi ve onu özel yapan da bu. Hikayeyi bitecek şekilde tasarladık. Sezonun finalinin soru işaretleriyle bittiğini düşünmüyorum. Ama sanırım bazı izleyiciler bu şekilde yorumlayabilir. Onlarla bu konuda tartışmak isterim.” diyen Lindelof, yeni bir sezon çekmesi için ilk sezonun çok iyi olmasının yeterli olmadığını kaydediyor.

Öte yandan meraklıları için Lindelof’un kapıyı aralık bıraktığını da kaydedelim. “Watchmen’in ikinci bir sezonu olmaması gerektiğini söylemiyorum. Hatta o sezonda ilk sezondaki karakterlerin kullanılmaması gerektiğini de söylemiyorum. Sadece ne olabileceğini bilemiyorum.” diyen Lindelof, düşük bir ihtimal de olsa kafasındaki soruları yanıtlayabildiği takdirde ikinci bir sezonun olabileceği sinyallerini veriyor. Ancak şimdiden pek ümitlenmeyelim deriz.

İlginizi çekebilir

Netflix, La Casa de Papel ve 6 Underground’u buluşturdu

Paylaş