WatchOS 5 güncellemesi alacak Apple Watch modelleri

13 Eylül 2018 14:00

Apple etkinliğinde gecenin yıldızı yeni iPhone modelleri olsa da merakla beklenen Apple Watch Series 4 kendini gösterdi. Tabii güncellenen Watch OS 5 de…

Dün akşam gerçekleştirilen iki büyük duyurudan biri Apple’ın akıllı saati Apple Watch Series 4 oldu. Daha çok sağlık özelliklerini geliştiren saat, arayüzde yaptığı yeniliklerle de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Güncellenen tasarım ve renk seçenekleri de yine saatin beraberinde getirdiği yenilikler arasındaydı. Ancak diğer Apple Watch kullanıcılarını da kapsayan önemli gelişme güncellenen işletim sistemi Watch OS 5. 17 Eylül‘de dağıtımı başlanacak olan işletim sisteminin hangi cihazlara geleceği ve hangilerinin artık güncelleme almayacağı da belli oldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Güncelleme alacak Apple Watch modelleri

Watch OS 5 güncellemesi 2016 model Apple Watch Series 1’e kadar uzanacak. Apple Watch Series 2 ve Apple Watch Series 3’ler de güncelleme alacak. 2015 yılında satışa sunulan birinci nesil Apple Watch modelleri ise güncelleme almayacak.

Apple Watch’unuzun modelini bilmiyorsanız onu da iPhone’unuz aracılığıyla öğrenebilirsiniz. İzlemeniz gereken adımlar ise hayli basit. iPhone’da yer alan Apple Watch uygulamasına girip, Saatim panelinden Genel > Hakkında adımlarını izlemeniz gerekiyor. Burada Model kısmına gelip A ile başlayan model numarasını görüntüleyebiliyorsunuz. Daha sonra model numarasını buradaki listede yer alan numaralarla karşılaştırıp, hangi modele sahip olduğunuzu öğrenebilirsiniz.

Yeni Apple Watch’un Türkiye başlangıç fiyatının 3.499 TL olarak açıklandığını da ekleyelim.

Apple Watch Series 4 tanıtımı

Paylaş