webOS destekli LG OLED55CS3VA 4K TV için indirim fırsatı [Kasım 2023]

01 Kasım 2023 17:00

LG OLED55CS3VA televizyon için yeni bir kampanya yapıldı. 55 inçlik ekran boyutuna sahip olan televizyon OLED paneliyle göze çarpıyor. OLED panel sayesinde derin siyahlar ve canlı renkler sunan televizyonda 6. nesil α9 AI 4K işlemci kullanılıyor.

Bu işlemci sayesinde yüksek performans vadeden LG OLED55CS3VA, webOS yüklü geliyor. WebOS sayesinde kullanıcılar televizyona uygulama veya oyun yükleyebiliyor. Kullanıcılar zevklerine uygun film önerilerini, tuttukları takımın maçlarını ve kişisel bildirimlerini görebiliyor. Televizyonda yer alan  Filmmaker modu, yönetmenin amaçladığı kurgu yapısını koruyarak filmlerin orijinalliğini bozmuyor. Netflix, Amazon Prime Video ve Apple TV+ gibi platformlarda yer alan içerikler televizyonda izlenebiliyor.  Dolby Vision ve Dolby Atmos gibi özelliklerin de kullanıldığı televizyonun tepki süresi ise 0.1 ms. Nvidia G-Sync özelliğine de destek veren televizyonda bununla birlikte AMD FreeSync Premium ve VRR özellikleri de var. Oyun optimizasyonu ile oyun türü ve oyun ortamıiçin ideal ayarlar uygulanabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

LG OLED55CS3VA oyun tutkunlarını da mutlu ediyor

GeForce Now özelliğinin de bulunduğu televizyonda kullanıcılar bulut üzerinden oyunlar da oynayabiliyor. Pek tabii bunun için servise üye olunması gerekiyor. Piyasada 40 bin TL‘nin üzerinde fiyata satılan televizyon yapılan indirimle 39.007 TL’ye satılıyor.

 

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş