Xiaomi, çok ufak bir dokunuş ile logosunu güncelledi

30 Mart 2021 14:48

Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi büyük ürün etkinliği kapsamında logosunu güncellediklerini duyurdu. İşte şaşırtan yeni logo;

Firmanın yukarıdaki görselin solunda gördüğünüz yeni logosu, sağda yer alan bir önceki logo ile aynı. Xiaomi burada sadece köşeleri yuvarlak hale getirerek daha modern bir çizgi yakalamış gibi görünüyor.

Şirket bu konuda gerçekten herkesi şaşırtmış durumda. Sunum kapsamında bu logo için çok çalıştıklarını aktaran firma, aslında mantıklı bir adım atıyor. Çünkü bilindik bazı logoları çok da değiştirmemek gerekiyor.

Firmanın bu logo değişiklik hamlesi global olarak mağaza güncellemesi gerektiriyor ancak aşırı fark olmadığından güncelleme yapılmayan yerlerde dahi eski logo kötü görünmeyecek.

Şirketin yeni logosunda direkt olarak “Xiaomi” ibaresine yer verdiğini de belirtelim. Aynı zamanda Xiaomi’nin ismi de artık bir logo olarak kullanılıyor. Firma bu logoyla gelecek 10 yıllarına ufak bir dokunuş kattıklarını aktarıyor.

Bu logonun COVID-19 nedeniyle hayatını kaybeden Kenya HARA tarafından tasarlandığı aktarılıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi etkinliğinde birçok ürün gelecek

Bu ürünler arasında gerçekten birçok farklı alanda seçenekler olacak. Biliyorsunuz firma dün de birçok yeni ürüne imzasını atmıştı.

İlginizi Çekebilir

Dünyanı en ufak aksiyon kamerası ile tanışın

Paylaş