Xiaomi’den dikkat çeken özelliklere sahip yeni powerbank

16 Mart 2020 14:30

Teknoloji dünyasının ürün gamı en geniş firmalarından Xiaomi, kısa süre önce yeni bir powerbank duyurusu yaptı. Model özellikleriyle dikkat çekiyor.

Xiaomi ürün gamında şu an birçok farklı powerbank bulunuyor. Bunlar arasına dahil edilen son model ise 10.000 mAh kapasiteye sahip Mi Wireless Powerbank oluyor. İsminde de geçtiği üzere bu powerbank’in en büyük özelliği kablosuz şarj desteğine sahip olması. Burada Qi standardı üstüne kurulan model, bu sayede Qi destekli her telefonu direkt olarak üzerinde şarj edebiliyor. Kablosuz tarafta 10W hızlı şarj sunan ürün, USB-A portudan ise 18W seviyesine çıkış yapıyor. Aynı zamanda USB-C portuna da sahip olan yeni Xiaomi Mi Wireless Powerbank, sadece siyah renkte hazırlanmış ve aşırı büyük olmadığından kolaylıkla taşınabilecek yapıda. Modelin aynı anda hem kablo hem de kablosuz olarak şarj yapabildiği de bekirtiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi, powerbank konusunda en popüler isimlerden

Yeni tanıtılan ve kablosuz yapısıyla kullanışlı görünen Mi Wireless Powerbank, firmanın açıklamasına göre 33 dolar yurt dışı fiyatına sahip. Yakında Türkiye’de de satılmasını beklediğimiz ürün, her akıllı telefon sahibinin almak isteyeceği ürünler arasında yer alacak izlenimi oluşturuyor. Özellikle de telefonu kablosuz şarj destekleyenlerin..

İlginizi Çekebilir

OPPO imzalı ilk akıllı saat ile tanıştınız mı?

Paylaş