AMOLED ekranlı Xiaomi Mi Band 5 için yeni avantajlı fiyat [Temmuz 2023]

05 Temmuz 2023 12:00

Xiaomi Mi Band 5 aktivite bilekliğinin fiyatı geriledi. Bir önceki modelden yüzde 20 daha büyük bir ekranı bünyesinde barındıran bileklik bu sayede daha kolay bir görülebilirlik sunuyor.

1,1 inç renkli AMOLED ekranlıyla canlı ve parlak bir ekran deneyimi vadeden Xiaomi Mi Band 5 modelinde 100’ün üzerinde saat arayüzü bulunuyor. Bu sayede kullanıcılar diledikleri saat arayüzünü tercih edebiliyor. NFC desteğine de destek veren saatte 11 farklı profesyonel spor modu mevcut. Bu modlar arasında yoga, kürek çekme, ip atlama ve daha bir çok spor modu karşımıza çıkıyor. Kullanıcıların yaptıkları hareketleri izleyebilen ve analiz edebilen bileklik kullanıcıların kilo verme hedeflerine ulaşmasına yardımcı oluyor. Kalp ritmini ölçebilen bileklik akıllı saatlerde olduğu gibi yakılan kalorileri de takip edebiliyor. Cihazda kadın sağlığı için özel modlar yer alıyor. Bağlı telefon kamerası için deklanşör görevi üstlenebilen ve gelişmiş sensörleriyle nabız ölçümü sunan akıllı bileklik uyku takibi yapabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi Mi Band 5 modelinin indirimli fiyatı ne kadar?

Uyku takibi özelliğine de sahip olan bileklik kullanıcılara bilimsel öneriler sunuyor. Stres izleme ve nefes ezgersizleri gibi özellikler de bileklikte bulunuyor. Kullanıcılar tek tıklamayla uzaktan fotoğraf da çekebiliyor. Piyasada daha yüksek fiyata satılan bileklik yapılan bir indirimle şu anda 1.425 TL‘ye satılıyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş