Xiaomi Mi Home Security Camera 360 güvenlik kamerası için indirim fırsatı

09 Aralık 2021 21:00

Xiaomi Mi Home Security Camera 360 güvenlik kamerası için indirim fırsatı var. 799 TL‘lik fiyat etiketine sahip olan kamera Full HD çözünürlük kalitesi sunuyor.

Kızılötesi gece görüş özelliğine sahip olan kameranın darbeye dayanıklı tasarımı ve sessiz motoru, dönüş sırasında sarsıntıyı engeller ve kameranın sessiz kalmasını sağlıyor. Geniş dinamik aralığı sayesinde uzaktaki arka planlar net ve ayrıntılı bir şekilde görünüyor. F/2.1 diyafram açıklığı ise kameraya daha fazla ışık girmesine imkan tanıyor. 8 ampullü 940 nm kızılötesi aydınlatıcı görünürlüğü artırıyor. Yapay zeka destekli hareket algılama uyarısına sahip olan kamerada TalkBack özelliği de bulunuyor. Bu sayede kamera kullanıcıların sesli iletişim yapabilmesine de olanak sağlıyor. Ağ bağlantılı depolama özelliğini de destekleyen kamera iOS ve Android’li cihazlarla da uyumlu şekilde çalışıyor. Kullanıcılar Mi Home uygulaması üzerinden kameraya bağlanabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi Mi Home Security Camera 360 sesli asistan desteği de sunuyor

Amazon Alexa desteğine de sahip olan kamera bu sayede kullanıcıların kamerayı sesli olarak kullanabilmesine de imkan tanıyor. 110 derecelik görüş açısı sunan kamera 64 GB’a kadar microSD kartlara destek veriyor. Kamerada USB-C yerine microUSB bağlantı noktası bulunuyor.

İlginiz Çekebilir

Xiaomi’den çok dikkat çeken konsept

Paylaş