Xiaomi tarafından 29 Mart tarihinde tanıtılacak tüm ürünler

24 Mart 2021 14:00

Xiaomi, 29 Mart tarihinde büyük bir ürün duyuru etkinliği yapacak ve birçok ürünün üzerindeki resmi perdeyi kaldıracak. İşte detaylar;

Xiaomi, 29 Mart etkinliğinde yüzde 100 kesin olarak Xiaomi Mi 11 Ultra ile Mi 11 Pro modellerini tanıtacak. Bu etkinlikte telefonların yalnız kalması da beklenmiyor. Etkinlik kapsamında hemen hemen kesin olarak Mi 11 Lite 4G / 5G modeli de geliyor.

Etkinlikte yüzde 100 kesin olarak tanıtılacak telefon harici ürünlerden birisi ise Mi Notebook Pro 2021 olacak. Hepsine ek olarak etkinlikte firmanın büyük bir sürpriz yapma ihtimali de bulunuyor. Onun arkasında şirketin ilk katlanabilir telefonu yer alıyor.

Xiaomi Mi Mix 4 Pro Max isimli ilk katlanabilir büyük merak ediliyor. 29 Mart tarihli etkinlik kapsamında bir ihtimalle Mi Band 6 akıllı bileklik de gelebilir. Ancak bunun kesin olmadığı, şimdilik çok da olası görünmediğini belirtmek gerekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi imzalı ürünler çok ses getirecek

Türkiye’de telefon üretmeye başlayan Xiaomi, son dönemde gerçekten çok ciddi atılımlar yapıyor ve ürü gamını inanılmaz şekilde büyütmeye devam ediyor. Firma, Redmi, POCO ve BlackShark gibi alt isimler altından da telefon tanıtımlarını sürdürüyor. Şirket girdiği her pazarda ve ülkede fiyat-performans oranı yüksek ürünleriyle ciddi ses getiriyor.

İlginizi Çekebilir

Firma telefonlarının sağlamlığını böyle test ediyor

Paylaş