Xiaomi tarafından Türkiye’de resmi olarak satılan en pahalı ürün

06 Şubat 2021 12:00

Xiaomi, Türkiye’de resmi satış kanalı üzerinden birçok ürün satıyor. Peki bunlar arasındaki en pahalı ürün / model hangisi? İşte cevap;

İnsan yapısı gereği alamayacak olsa dahi en iyisine ya da en pahalıya her zaman göz gezdirir. Bunu kısa süre önce biz de yaptık ve Xiaomi özelinde karşımıza “Mi 4K Lazer Projektör” modeli çıktı. Bu lazer projektörün Türkiye fiyatı tam 20 bin TL seviyesinde yer alıyor. Ayrıca MiShopTr içerisinde satılan en pahalı ürün için bu fiyatı daha da artırmak mümkün. Bu projektör ile en iyi görüntü kalitesini elde etmek için firmanın ilginç olarak “Mi Ortam Işığı Reddeden Projektör Ekranı” olarak isimlendirdiği bir yardımcı ürün de satılıyor. Bu 100 inç boyutundaki ekran formundaki perdenin de başlı başına tam 12.400 TL‘lik bir fiyatı bulunuyor. Her iki ürün de beraber satın alındığı zaman karşımıza tam 33 bin TL‘ye yaklaşan bir fiyat çıkıyor.

Xiaomi Türkiye’de tam 30 milyon dolar yatırım yapıyor

Konuyla ilgili Xiaomi Türkiye Ülke Müdürü Usher Liu: “Xiaomi ailesi olarak 2019 yılında Türkiye’de başlayan yolculuğumuzun bizi bu noktalara getirmesinden büyük gurur duyuyoruz. Bizi ilk günden bu yana kucaklayarak, Türkiye’nin bir numaralı akıllı telefon markası yapan ve en sevilen teknoloji markalarından biri olarak benimseyen Türk halkına teşekkür ederiz.” açıklamasında bulunmuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Liu sözlerini, “Xiaomi olarak en önemli önceliğimiz bulunduğumuz her bölgede katma değer yaratarak o bölgenin yerel bir parçası haline gelmek. Bu sebeple Türkiye’nin üretim yapacağımız dördüncü ülke olmasından dolayı çok mutluyuz. Bizim için en değerli pazarlardan biri olan Türkiye’de yatırımlarımıza hız kesmeden devam ederek çalışmalarımızı her zaman bir adım öteye taşımayı arzu ediyoruz. Yaklaşık 14 bin metrekare arazi üzerine kurulu fabrikamızla Türkiye’de üretime başlayacak olmaktan duyduğumuz heyecanı paylaşmak isterim.” diyerek tamamladı.

Üretim ile ilgili Salcomp Avrupa Direktörü David Chang ise: “Türkiye’ye yeni teknolojiler kazandırabilmek ve Türk üreticisini pazarda bir adım daha öne taşıyabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedeflediğimiz bu yatırım hepimiz için bir başlangıç. Bu topraklarda daha büyük işlerin altına imza atacak olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

Firma telefonlarını burada test ediyor

Paylaş