Yeni adlarıyla Xiaomi 11T ve 11T Pro için taze bilgiler ortaya çıktı

24 Ağustos 2021 10:01

Çok yakında tanıtılması beklenen Xiaomi Mi 11T ya da yeni isimleriyle Xiaomi 11T serisi için fiyat dahil taze bilgiler var.

Xiaomi 11T ve 11T Pro modelleriyle eğer kaynaklar haklıysa 15 Eylül tarihinde tanışıyoruz. İşte bu modeller için önemli bir sızıntı yapılmış durumda.

MySmartPrice’a göre telefonlar üç farklı renk seçeneği ve 8 GB RAM + 128 GB depolama ile 8 GB RAM + 256 GB dahili depolama seçenekleriyle sunulacak.

Kaynak aynı zamanda bazı fiyat bilgileri de verdi ancak bunlar çok doğru görünmüyor. Çünkü 11T için başlangıç yaklaşık 800 dolar olarak aktarılıyor. Xiaomi’nin böyle yüksek bir fiyat belirlemesi hiç olası durmuyor. 11T Pro için de 975 dolarlık bir fiyat aktarılıyor ve bu da çok doğru durmuyor.

Halen tasarımlarını görmediğimiz telefonlar, yüksek ihtimalle yerlerini alacakları Mi 10T serisiyle benzer olacaklar. Peki telefonlar neden artık “Mi” takısı olmadan isimlendiriliyor. Bunun cevabını hemen aşağıdaki haberimizden öğrenebilirsiniz:

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi 11T serisi için teknik sızıntılar da var

Son ortaya çıkanlara göre Türkiye’de de satılması beklenen telefonlardan üstte yer alan 11T Pro,  gücünü Snapdragon 888 işlemciden alıyor. Telefon, söylendiği kadarıyla 120 Hz OLED ekran üzerine kuruluyor ve 120W hızlı şarj destekli 5.000 mAh pil taşıyor.

11T Pro’nun arkasında ise 64 megapiksel ana + 8 megapiksel ultra geniş açı + 5 megapiksel makro kameraları bir araya gelecek bilgisi veriliyor. Telefonun önünde ise 16 megapiksel selfie kamerası bizleri karşılayacak.

Altta yer alan 11T, 120 Hz yenileme hızına sahip 20:9 bir ekran üzerine kuruluyor. Halen kesin değil ancak modelde 11T Pro gibi OLED bir panelin kullanıldığı düşünülüyor.

Gücünü henüz modeli belli olmayan MediaTek imzalı bir işlemciden aldığı bilinen 11T, arkasında üçlü kamera sistemi taşıyor. Buradaki ana kameranın 64 megapiksel çözünürlükte olduğu belirtiliyor.

Arkasında temel olarak ana + ultra geniş açı + 3x telefoto kameraları bir araya getirecek 11T, Türkiye dahil birçok global pazara ekim ayında giriş yapabilir.

Not: Görsel temsilidir.

İlginizi Çekebilir

Google’ın Türkiye’de de açık olan deprem algılama sistemi

Paylaş