Yeni otomobilinizin özel rengi için ne kadar öderdiniz? Opel’den şaşırtan fiyat tarifesi

24 Haziran 2018 11:00

Geçtiğimiz yıl içerisinde başlattığı özelleştirme programına Insignia’yı dahil eden Opel, özel sipariş renkler için düşündürücü etiket fiyatı talep ediyor.

Porsche, Lamborghini ve Bentley gibi sayısını artırabileceğimiz premium otomobil üreticileri, müşterilerine oldukça zengin bir kişiselleştirme yelpazesi sunuyor. Bunu kendi içerilerinde özel olarak isimlendirdikleri bir program kapsamında devam ettiren markalara geçtiğimiz yıl itibarıyla Opel de dahil oldu. “Exclusive” adını verdiği program kapsamında döşeme, boya ve kaplama gibi farklı sınıflarda kullanıcıların her türlü isteklerine cevap vermeyi amaçlayan markanın bu hamlesi, LOG takipçileri tarafından da olumu karşılandı. Aradan geçen zaman diliminin ardından ürün gamında da çeşitlenmeye giden Opel, bu programını yeni jenerasyon Insignia üzerinden de sunmaya başladı. Grand Sport, Sports Tourer ve Country Tourer versiyonları için fabrika çıkış olarak 15 farklı özel boya seçeneği sunan Opel, metalik ve sedefli gibi seçenekleri de buna dahil etmiş durumda. İçerisinde mavi, turuncu ve sarının egzotik tonları yer alan yelpaze için Almanya’da talep edilen ücret 2.500 euro civarında. Daha şimdiden bu rakam size pahalı geldiyse bir de ikinci seçeneğe bakmanızı öneririz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ne istenirse o

Kullanıcılara katalog üzerinden sunulan bu renklerin dışında ayrı olarak özel sipariş seçeneği de sunuluyor. Yani yeni bir Insignia satın alan bir kişi fotoğraflarda da gördüğümüz gibi “benim aracımın rengi karavanımla aynı olsun” diyebiliyor. Bu örneği ceket, tekne veya ayakkabı rengi gibi parçalara kadar indirgemek mümkün tabii. Opel’in sınırsız olarak nitelendirdiği bu opsiyon için talep ettiği fiyatsa tam 5.900 euro. Tüm ücret tarifesini kabul edip siparişi onaylamak isteyen kullanıcılar ise ilk olarak istedikleri rengin gerçek hayatta nasıl görüneceğini, 15 santimetrelik model araba üzerinden görme imkanı da var.

Paylaş