Yeni üst seviye oyun klavyesi: Razer BlackWidow V4 Pro

17 Şubat 2023 09:23

Oyuncu pazarının en büyük isimlerinden Razer, bugün yeni üst seviye oyun klavyesi “Razer BlackWidow V4 Pro” ile karşımızda.

2023’e hızlı başlayan isimlerden Razer, “Razer BlackWidow V4 Pro” ile oyunu gerçekten ciddiye alanlara odaklanıyor. 230 dolarlık bir yurt dışı fiyatı bulunan oyuncu klavyesi hakkında konuşan Razer‘ın PC Oyun Bölümü Başkanı Barrie Ooi, “BlackWidow serisi, 2010’da ilk kez piyasaya sürüldüğünden bu yana oyuncular tarafından çok sevildi” dedi ve ekledi: “BlackWidow V4 Pro, kolayca özelleştirilebilir bir Razer Komut Kadranı ve özel makro tuşlarına sahip olup, kullanıcılara daha da fazla kontrol sağlar. Klavye ayrıca, gerçekten sürükleyici bir oyun deneyimi sunmak için Razer Chroma RGB aydınlatma ekosistemiyle sorunsuz bir şekilde çalışan 3 taraflı klavye alt aydınlatması ve tuş başına aydınlatmaya sahip.” Tam boyutlu olan ve bilek desteğiyle gelen model, çok sayıda özelleştirilebilir buton taşıyor ve 100 milyon basıma dayalı Razer imzalı mekanik anahtarlar üzerine kuruluyor ve 8.000Hz “polling” değeri ile gecikmeyi oldukça azaltıyor. PC’lere iki farklı USB-C kablosu ile bağlanan Razer BlackWidow V4 Pro, bunların bir tanesini normal bağlantı ve güç için, opsiyonel olan diğerini ise bünyesindeki USB-A portunu beslemek için kullanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Razer bundan önce de Viper Mini Signature Edition ile ses getirmişti. Bu model sadece 49 gram ağırlığında ve bu onu şirketin en hafif oyuncu faresi yapıyor. Hafif olabilmesi için üstü kısmı birçok rakibi gibi oluklu yapıda tasarlanan fare, “magnezyum alaşımlı dış iskelet” ile hafif yapıyı sağlam bir gövde ile harmanlıyor. Çok özel bir taşıma kutusu ile yollanacak olan fare, tamamen siyah renkte hazırlanmış ve kablosuz olarak görev yapıyor. Bu fare için magnezyumda karar kılmadan önce plastik, karbon fiber ve hatta titanyum denemeleri yaptıklarını da aktaran firma, modelin kalbine “Focus Pro 30K” adını verdiği optik sensörü yerleştiriyor. Ürünün tüm detayları burada yer alıyor.

Razer BlackWidow V4 Pro yanında bu da ilginizi çekebilir: Corsair’den bükülebilir OLED oyuncu monitörü

Paylaş