Yerli üretim OPPO A16 yeniden BİM’e geliyor; işte telefonun fiyatı

01 Haziran 2022 11:00

Giriş seviyesine konumlanan OPPO A16 yeniden BİM‘de satışa sunuluyor. Geçtiğimiz ay da BİM’de satışa sunulan OPPO A16, Türkiye’de üretilen bir telefon olarak karşımıza çıkıyor.

Yerli üretim modelde MediaTek imzalı Helio G35 işlemcisi yer alıyor. Giriş seviyesine konumlanan bu işlemciye 4 GB RAM eşlik ediyor. Android 11 yüklü gelen telefonun hafızası ise 64 GB. Telefonda microSD kart desteği de mevcut. Bu sayede telefonun hafızası artırılabiliyor. Telefonun arka kısmında F/2.2 diyaframlı 13 megapiksel ana kamera yer alıyor. OPPO A16’da bu kamera haricinde 2 megapiksel çözünürlük sunan makro ve yine aynı çözünürlükte derinlik kamerası kullanılıyor. Derinlik kamerasıyla telefonda portre fotoğraflar çekilebiliyor. Telefonun ön tarafında 8 megapiksel kamera mevcut. Telefonun ana ve ön kameralarıyla saniyede 30 kare Full HD video kaydı yapmak mümkün.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

OPPO A16 yüksek pil kapasitesiyle geliyor

Telefonun yan kısmında parmak izi sensörü bulunuyor. Parmak izi sensörü sayesinde telefonun kilidi parmak iziyle açılabiliyor. Pil kapasitesi 5.000 mAh olan telefon uzun bir pil ömrü sunuyor. Telefonda 720p çözünürlüklü 6,52 inç IPS LCD ekran yer alıyor. Ekran 90 Hz veya 120 Hz yenileme hızına destek vermiyor. Telefonda ayrıca çift SIM kart desteği de bulunuyor. Telefonun BİM’deki fiyatı ise 3.399 TL.

İlginizi çekebilir: Asus imzalı katlanabilir ekranlı ilk dizüstü modeli ile tanışın

Paylaş