Yerli üretim Volta VB1 katlanabilir elektrikli bisikletin fiyatı geriledi

11 Mayıs 2022 12:00

Volta VB1 elektrikli bisiklet modelinin fiyatı düştü. Gümüşova Organize Sanayi Bölgesi‘nde yer alan fabrikada üreten Volta’nın elektrikli bisikleti şu anda 8.742 TL‘ye satın alınabiliyor.

Bisikletin mevcut fiyatı ise 9.024 TL idi. Katlanabilir bir yapıyla karşımıza çıkan bisiklet saatte 25 kilometre hız sunuyor. Yola ve kullanıma bağlı olarak 30 km – 110 km arası bir menzil vadeden modelin bünyesinde barındığı lityum iyon pil 5 saatte şarj ediliyor. 22,5 kilogram ağırlığındaki bisiklet 150 kilogram taşıma kapasitesine sahip. 250 watt gücünde bir motorun tercih edildiği Volta VB1, şehir içi kullanımına hitap ediyor. Mekanik disk sisteminin kullanıldığı bisikletin tek renk seçeneği yer alıyor. Siyah renkli bir gövdeyle gelen elektrikli bisiklette 20 inçlik jant mevcut. Piyasadaki diğer bisiklet modellerine kıyasla daha çevik olan model dar ve engebeli arazilerde de konforlu sürüş imkanı sağlıyor. 6 vites sistemiyle gelen bisikletin ön tarafında LED far, arka tarafında stop lamba yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Volta VB1 elektrikli bisiklet haricinde VB2 için de indirim fırsatı var

Kalın lastikleriyle dikkat çeken Volta VB2 elektrikli bisiklet modeli için de indirim fırsatı bulunuyor.  Yol, hava şartları ve güç destek seviyesine bağlı olarak değişkenlik gösteren Volta VB2, 30-110 kilometre arasında bir menzil sunuyor.

İlginizi çekebilir: Apple Mac Studio ve Studio Display

Paylaş