Zack Snyder’ın gizli kalan Batman v Superman rolü

25 Ağustos 2018 16:00

Kimilerinin çok beğendiği, kimilerinin eleştirmeye doyamadığı Batman v Superman filmine dair yeni bir detay ortaya çıktı. Üstelik bu bilgi filmin yönetmeni Zack Snyder tarafından onaylandı.

Bildiğiniz gibi DC sinematik evrenini başlatan Zack Snyder olmuştu. Man of Steel, Batman v Superman ve Justice League için kamera arkasına geçen yönetmen yaşadığı aile trajedisinin ardından Warner Bros. ile yollarını ayırdı. O zamandan beri de yeni sosyal medya platformu Vero‘da enteresan paylaşımlar yapıyor. Zaman zaman DC hayranlarının kendisine yönelttiği soruları yanıtlıyor. Bu sayede internete dolaşan teoriler yalanlanıyor veya doğrulanıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Son olarak DC hayranlarından biri Batman v Superman’in Knightmare sahnesinden bir görsel paylaştı. Bu sahnede yer alan “Yeah we got it” cümlesinin Zack Snyder tarafından seslendirildiğini düşündüğünü dile getirdi. Sahnedeki ses ile yönetmenin sesinin çok benzediğini ifade etti. Zack Synder da bu paylaşımın altına “Beni yakaladın” yorumunu yaptı. Böylece o tek cümlelik seslendirmenin tecrübeli yönetmene ait olduğu onaylanmış oldu.

İlginizi çekebilir

Justice League fragmanı

Paylaş