Zeiss imzalı 1 inç sensörle gelen vivo X100 Pro ile çekilmiş fotoğraflar [Galeri]

01 Şubat 2024 12:00

Kamera performansıyla göz dolduran vivo X100 Pro ile çektiğimiz fotoğrafları sizlerle paylaşmak istiyoruz. Piyasada satın alabileceğiniz en iyi kamera performansı sunan telefonlardan biri olan cihaz Zeiss tarafından geliştirilen kameraları bünyesinde barındırıyor.

Telefonda F/1.8 diyaframlı 50 megapiksellik kamera karşımıza çıkıyor. Bu kamera optik görüntü sabitleme ve lazer otofokus yeteneklerine sahip. Optik görüntü sabitleme özelliği fotoğraflarda ve videolarda oluşabilecek sarsıntıyı azaltarak çok daha kaliteli içerikler üretilmesine yardımcı oluyor. Lazer otofokus ise telefondaki kameranın hızlı netleme yapabilmesine olanak tanıyor. Sony’nin üst düzey objektiflerinde tercih ettiği T kaplama vivo X100 Pro’da da yer alıyor. Cihazda ana kamera dışındaki iki adet kamera da 50 megapiksel çözünürlüğe destek veriyor. Yapay yansımaları etkili bir şekilde bastıran ZEISS T kaplama, renk ve kontrastı geliştirerek fotoğraflarda üç boyutlu bir his kazandırıyor. Renk üretimi ve yüksek kontrast oranıyla hayran kaldığımız ana kamera hem iyi hem de düşük ışıkta çok iyi bir performans sergiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

vivo X100 Pro yüksek çözünürlük sunan video kaydı yeteneğiyle de göze çarpıyor

Mobil cihazların kameralarını mercek altına alan DxoMark tarafından 150 puan alan telefon internet sayfasının en iyi kameralı telefonlar listesinde sekizinci sırasında yer alıyor. Saniyede 30 kare 8K video kaydedebilen telefonun detaylı incelemesini buraya tıklayarak okuyabilirsiniz. Telefonla çektiğimiz fotoğraflara haberin girişindeki galeri üzerinden ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş