175 milyon dolarlık bütçesi ve nefes kesen kadrosuyla bugüne kadarki en iddialı Netflix filmi

03 Nisan 2018 21:45

Netflix bugüne kadarki en iddialı yapımlarından biriyle bir kez daha karşımızda. Martin Scorsese‘nin imzasını taşıyan The Irishman, efsane kadrosu ve 175 milyon dolara dayanan devasa bir bütçesiyle geliyor.

Martin Scorsese’nin yeni filmi The Irishman ünlü yönetmenin ilk Netflix filmi olmaya hazırlanıyor. Ancak filmin tek özelliği bu değil. Asıl sürprize gelmeden önce filmin dudak uçuklatan bütçesinden biraz bahsedelim. Netflix’in 105 milyon dolara satın aldığı film için 125 milyon dolarlık bir bütçe anlaşması yapılmış. Ancak filmin bu bütçeyi de aştığı ve 175 milyon dolara dayandığı kulislerde konuşulanlar arasında. Scorsese’nin çekimi için 106 gün harcadığı bu film aynı zamanda ünlü yönetmenin en uzun vakit ayırdığı film olarak da öne çıkıyor. Scorsese’nin Hugo’sunun çekiminin 105 gün sürdüğü belirtiliyor. Yani film nereden tutsak biraz daha iddialı hale geliyor. Gelin bir de oyunculara bakalım.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Robert De Niro ve Al Pacino bir arada

Şu ana kadar hala heyecanlanmadıysanız sıkı durun. Film Robert De Niro, Al Pacino ve Joe Pesci’yi bir araya getiriyor. I Heard You Paint Houses kitabından uyarlama olan film, Frank “the Irishman” Sheeran (Robert De Niro) ve Jimmy Hoffa’nın (Al Pacino) hikayesini beyaz perdeye taşıyor. 1975’te kaybolan ve öldürüldüğü düşünülen Hoffa’nın hikayesinin anlatıldığı film aynı zamanda Pacino’yu da gençleştirecek. Zira 77 yaşındaki Pacino, 39 yaşındaki Hoffa için biraz “olgun” kalıyor.

Heyecanla beklediğimiz film içinse tarihler ne yazık ki 2019’u gösteriyor. Net bir çıkış tarihi ise şimdilik paylaşılmadı.

Paylaş