2020 Volkswagen Caddy için ilk fotoğraflar ortaya çıktı; işte radikal değişimden detaylar

20 Şubat 2020 16:12

Beklenenin de ilerisine taşınan tasarımıyla heyecan kat sayısını bir seviye daha artıran 2020 Volkswagen Caddy, tanıtım öncesinde karşımızda.

Güncelleme: Merakla beklenen otomobil resmen tanıtıldı. Tüm detaylar için buraya tıklayın!

Bir süredir prototip versiyonu üzerinden test fotoğraflarıyla karşımıza çıkan 2020 Volkswagen Caddy için artık son virajlar. Cenevre Otomobil Fuarı öncesinde açıklığa kavuşmasını beklediğimiz isimlerden birisi olan yeni jenerasyonla ilgili beklediğimiz ilk parçayı bugün itibarıyla alıyoruz. Almanya merkezli Auto Motor und Sport tarafından servis edilen iki parçalık fotoğraflarda beklenden de daha dikkat çekici bir tasarım değişimine gidildiğini gördüğümüz Caddy’nin ön tarafı kadar arka tarafı da bu değişimden nasibini alıyor. Rakiplerinin bu noktada çok nitelikli dokunuşlara gitmediği çizgilerin, yeni jenerasyonun elini fazlasıyla güçlendireceğini düşünmeden edemiyoruz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Volkswagen Caddy artık çok daha iddialı

MQB platformu üzerine geliştirilen yeni Caddy’nin tasarımsal farkındalığını yarayacak pek çok nokta var. Ön bölümde çehresi tamamen değiştirilen model, kullanılan LED farların da etkisiyle birlikte çok modern bir yapıyı beraberinde getiriyor. Arka tarafta dikey olarak konumlandırılan LED stoplar da özellikle gece sürüşünde oldukça zengin bir görünüme olanak tanıyor. Şimdilik kokpit detaylarıyla ilgili render çizimleri paylaşılan modelde, Golf başta olmak üzere ailenin tüm yeni üyelerinde görülen direksiyon, dijital ekran ve konsol yapısını görmeyi bekliyoruz. Gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İlginizi çekebilir

Volkswagen T-Cross için çarpışma testi sonuçları açıklandı

Paylaş