reklamı kapat

POPÜLER

2022 Maserati Granturismo
2022 Maserati Granturismo

2022 Maserati Granturismo; elektrik devrinin başlangıcı ilk resmi detaylarıyla karşımızda

Test süreci hummalı şekilde devam eden 2022 Maserati Granturismo, elektrik sessizliğini kendine has sesiyle bozmaya hazırlanıyor.

Elektrik akımına Levante Hybrid ile kapılmaya başlayan Maserati cephesi, şu sıralar bu gücü tamamen hissetmek için çalışmalar yürütüyor. Uzun süredir ürün gamında yer verdiği Granturismo’yu ilk elektrikli otomobili olarak pazara sunmaya hazırlanan İtalyan üretici, sürüş dinamiklerinden başlayıp altyapı bileşenlerine kadar tüm süreci kendi içerisinde yürütüyor. İkinci nesille birlikte elektrikle buluşturulacak olan 2022 Maserati Granturismo, yeni nesil motor dinamiklerinin yanında tasarım karakteriyle de radikal farklılıklar barındıracak. Yeni Granturismo’nun geçtiğimiz süreçte konsept olarak tanıtılan Alfieri projesine de referans olacak detaylara sahip olması muhtemel.

2022 Maserati Granturismo

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Maserati Granturismo “sesli” elektrikli olacak

Maserati cephesinin kısa süre önce kamuflajlı da olsa ilk resmi fotoğraflarını yayınladığı projenin teknik detayları da şu anda tasarım gibi örtülerin altında. İtalyan üreticinin şu aşamada öne çıkarttığı parça ise, elektrik sessizliğinin geleneksel sekiz silindir ile tamamlanacak olması. Bu konuda özel bir çalışma yürüten markanın gerçeğine yakın hissiyatta yapay bir motor sesi üzerine çalıştığını biliyoruz. Şu aşamada kapalı tesislerde yürütüldüğü bilgisini aldığımız testler, önümüzdeki haftalarda sokaklara da taşacak. Önümüzdeki sonbahar döneminde daha net detaylarıyla karşımıza çıkmasını beklediğimiz Granturismo ile ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İlgili video

Ferrari Roma