25 km menzil sunan Xiaomi Electric Scooter 3 Lite için yeni indirim fırsatı [Mart 2024]

13 Mart 2024 12:00

Xiaomi Electric Scooter 3 Lite için yeni bir indirim fırsatı var. Scooter’ın siyah ve beyaz olmak üzere iki farklı renk seçeneği olsa da bizim haberde bahsettiğimiz model aracın siyah renkli modeli için geçerli.

Saatte 25 kilometre hıza ulaşabilen scooter, iOS ve Android’li akıllı telefonlarla uyumlu şekilde çalışıyor. Bluetooth bağlantısına sahip olan scooter, tam dollu pille 20 kilometre menzil sağlıyor. Kullanıcılar scooter’daki pili yaklaşık 4.5 saatte şarj edebiliyor. 13 kilogram ağırlığındaki scooter yüzde 14’e kadar eğitimde kullanılabiliyor. Gövdesinde alüminyum malzemenin tercih edildiği scooter IPX4 sertifikasıyla suya karşı da dayanıklı. Xiaomi Türkiye garantisiyle gelen scooter’da üç farklı sürüş modu bulunuyor. Kullanıcılar bu modlar arasında geçiş yaparak scooter’ı daha yavaş veya daha hızlı sürebiliyor. Scooter’ın ön tarafında herhangi bir LED aydınlatma yer almıyor. Scooter’ı gece sürüşlerinde de kullanmayı planlıyorsanız ekstradan bir LED aydınlatma almanızı öneriyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi Electric Scooter 3 Lite uygun fiyata scooter sahibi olmayı düşünenlere göz kırpıyor

Katlanabilir bir tasarıma da sahip olan araçta LED gösterge bulunuyor.  Kullanıcılar hız ve pil bilgilerini bu ekran üzerinden görebiliyor. Elektrikli scooter’ın fiyatı bir satış kanalında 11.766 TL‘den 10.999 TL‘ye gerilemiş durumda. Scooter’ın beyaz renkli modeli 11.999 TL‘ye satılıyor. Scooter 12 aya varan taksit seçeneğiyle de satın alınabiliyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş