32 GB’lık Xiaomi Redmi 9c için yeni fiyat avantajı [Şubat 2024]

25 Şubat 2024 13:00

Xiaomi Redmi 9c akıllı telefon için yeni bir kampanya var. Günümüz şartlarında satın alınabilecek uygun fiyatlı telefonlardan biri olan cihaz 32 GB’lık depolama kapasitesine sahip.

Xiaomi Türkiye garantisiyle gelen Xiaomi Redmi 9c modelinde MediaTek Helio G35 işlemcisi ve 3 GB RAM var.  HD+ piksel çözünürlüklü 6,53 inç LCD ekranla gelen Xiaomi Redmi 9c damla çentikli bir tasarımı benimsiyor. Artık çoğu telefon modelinde yer almayan 3.5 mm kulaklık girişi telefonda bulunuyor. Bu sayede telefona kablolu kulaklıklar da bağlanabiliyor. Telefonda 13 megapiksel geniş açılı kamera haricinde 2 megapiksel makro ve 2 megapiksel derinlik kameralar bulunuyor. Telefonun ana kamerasıyla saniyede 30 kare Full HD video kaydedilebiliyor. Telefonun ön tarafında 5 megapiksellik bir kamera mevcut. Parmak izi sensörünün de yer aldığı telefonun bağlantı tarafında microUSB yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Xiaomi Redmi 9c akıllı telefonun kampanyalı fiyatı ne kadar?

64 GB’lık depolama kapasitesine sahip modelin de piyasada satıldığı telefonun 32 GB’lık modelinin fiyatı 4.800 TL‘den 4.320 TL’ye gerilemiş durumda. Telefonun sahip olduğu özelliklere bakıldığında uygun fiyatlı bir akıllı telefon olarak karşmıza çıkıyor. Şu sıralar bütçenizi zorlamayacak bir akıllı telefon arıyorsanız Redmi 9c’yi satın alabilirsiniz. Telefonun mavi renkli modeli 4.320 TL’ye satılırken cihazın diğer renkleri daha yüksek fiyata satılıyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş