6,53 inç ekranla gelen Xiaomi Redmi 9c için yeni avantajlı fiyat [Temmuz 2023]

07 Temmuz 2023 10:00

Xiaomi Redmi 9c modelinin fiyatı geriledi. Uygun fiyatıyla öne çıkan bir telefon modeli olan Redmi 9c, 32 GB’lık depolama kapasitesiyle geliyor.

Cihaz 32 GB’lık hafızaya sahip olsa da microSD kart özelliğine de sahip. Bu sayede kullanıcılar telefonun hafızasını artırabiliyor.MediaTek’in Helio G35 işlemcisinden ve 3 GB RAM’den güç alan telefon özelliklerine de bakıldığında girişi seviyesine konumlandırıldığı görülüyor. HD+ piksel çözünürlüklü 6,53 inç LCD ekranla gelen Xiaomi Redmi 9c damla çentikli bir tasarımı benimsiyor. Artık çoğu telefon modelinde yer almayan 3.5 mm kulaklık girişi Redmi 9C’de bulunuyor. Bu sayede telefona kablolu kulaklıklar da bağlanabiliyor.

Telefonda 13 megapiksel geniş açılı kamera haricinde 2 megapiksel makro ve 2 megapiksel derinlik kameralar bulunuyor. Telefonun ana kamerasıyla saniyede 30 kare Full HD video kaydedilebiliyor. Telefonun ön tarafında 5 megapiksellik bir kamera mevcut. Telefonda 4K video kayıtr özelliği ise mevcut değil. Cihazın ana kamerası saniyede 30 kare Full HD video kaydedebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Giriş seviyesine konumlanan akıllı telefon: Xiaomi Redmi 9c

Parmak izi sensörünün de yer aldığı telefon uygun fiyatlı akıllı telefon sahibi olmayı düşünenleri hedef alıyor. Telefonun bağlantı tarafında microUSB yer alıyor. Piyasada daha yüksek fiyata satılan telefonun indirimli fiyatı ise 3.550 TL.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş