40 saat pil ömrü sunan JBL Tune 570BT kablosuz kulaklık için fiyat avantajı [Aralık 2023]

13 Aralık 2023 15:00

JBL Tune 570BT kablosuz kulaklık için yeni bir indirim fırsatı var. Fiyat/performans odaklı bir kablosuz kulaklık olarak karşımıza çıkan cihaz konforlu bir deneyim sunuyor. Bluetooth bağlantı özelliğinden yararlanan kulaklıkta çoklu bağlantı desteği bulunuyor.

JBL Tune 570BT modelinde kullanıcılar bu sayede mobil cihazlar arasında hızlı geçiş sağlayabiliyor. JBL Pure bas özelliğiyle güçlü bir bas performansı vadeden cihaz aynı zamanda uzun pil ömrüyle de dikkat çekiyor. Kullanıcılar kulaklığın pilini yüzde 100 şarj ettiklerinde 40 saate varan bir deneyim elde edebiliyor. Pek tabii bu süre kullanıma bağlı olarak değişiklik gösterebiliyor. Kulaklık aynı zamanda hızlı şarj özelliğine de destek veriyor. Cihazın pili 5 dakika şarj olduğunda 2 saatlik bir kullanım imkanı sağlanıyor. Kulaklığın pili yaklaşık 2 saatte şarj edilebiliyor. Kulaklık bununla birlikte sesli asistanlara da destek veriyor. Google Asistan veya Siri desteği sayesinde kullanıcılar asistanları kolay bir şekilde çalıştırabiliyor. USB-C bağlantısıyla şarj edilebilen kulaklıkta eller serbest arama özelliği de mevcut.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

JBL Tune 570BT kablosuz kulaklık uygun fiyatıyla dikkat çekiyor

Kullanıcılar bir tuş ile uzaktan kumandayla seslerini kolayca kontrol edebiliyor. Piyasada daha yüksek fiyata satılan kulaklık yapılan indirimle 1.315 TL‘ye satılıyor. Kulaklık kredi kartlarıyla taksitli olarak da temin edilebiliyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş