48 MP kameralı DJI Mini 4 Pro ile çekilmiş fotoğraflar [Galeri]

14 Ocak 2024 21:30

Dün internet sayfamız üzerinden DJI Mini 4 Pro modelinin detaylı incelemesini paylaşmıştık. Kompakt boyutu ve sunduğu özelliklerle beğenimizi kazanan drone ile çektiğimiz görüntüleri sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Drone, 48 megapiksel çözünürlük sunan 1/1.3 inç boyutunda CMOS sensörle geliyor. F/1.7 diyaframlı bu kamera hem iyi hem de düşük ışıkta başarılı bir kamera performansı vadediyor.  Drone’da dikey çekim ve dijital zoom olmak üzere farklı çekim teknikleri yer alıyor. Dikey çekim sosyal ağlarda içerikler üreten kullanıcıları hedef alıyor.  Dijital zoom ise fotoğraflar 2 kat dijital, videolarda ise 4 kat dijital yakınlaştırmaya imkan tanıyor. Drone’da optik yakınlaştırma yapabilen bir kamera ne yazik ki mevcut değil. Eğer optik yakınlaştırma yapabilen bir drone arıyorsanız bünyesinde 70 mm telefoto kamerayı barındıran Air 3 modelini tercih edebilirsiniz. DJI Mini 4 Pro’nun kamera özelliklerine geri dönecek olursak drone standart ayarlarda 12 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraflar çekiyor. 48 megapiksel çözünürlük değeri DJI Fly uygulamasından hızlıca ayarlanabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DJI Mini 4 Pro drone’un Türkiye’deki fiyatı ne kadar?

Odak nokta sayısı 299 olan makine hızlı bir netleme imkanı vadediyor.  RAW çekime de olanak sağlayan drone saniyede 100 kare 4K video kaydedebiliyor. Cihaz MPEG-4 AVC/H.264 ve HEVC/H.265 video formatlarına destek veriyor. Türkiye’deki başlangıç fiyatı 31.799 TL. Drone’daki kamerayla çektiğimiz fotoğraflara haberin girişindeki galeri üzerinden ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş