50 km menzil sunan OLA katlanabilir elektrikli bisiklet için A101 fırsatı [Haziran 2023]

18 Haziran 2023 15:00

A101, OLA katlanabilir elektrikli bisiklet kampanyalı olarak satışa sunuyor. Piyasada satılan diğer modellerde olduğu gibi bu bisiklet de tam dolu pille 50 kilometrelik bir menzil vadediyor.

Saatte 25 kilometre hıza ulaşabilen OLA elektrikli bisiklet modelinin maksimum tırmanma açısı ise 30 derece. Pedal asistan desteği sunan modeldeki motor torku ise 55 Nm. 36V  10Ah lityum bataryayı bünyesinde barındıran bisikletteki bu batarya kolay bir şekilde taşınabiliyor. 4 ila 6 saat arasında şarj edilebilen bisiklette LCD ekran yer alıyor. Kullanıcılar bu ekran üzerinden bisikletle ilgili detayları görebiliyor. Ağırlığı 30,5 kilogram olan bisiklet katlanabilir tasarımı sayesinde taşıma kolaylığı da sağlıyor. IP65 sertifikasına da destek veren bisiklet bu sayede suya karşı da korumaya sahip. 2 yıl garanti süresiyle gelen bisiklette 20 inç boyutunda jantlar kullanılıyor. Bisikletin arka kısmında bagaj aksesuarı bulunuyor. Bu sayede kullanıcılar bu alana alışveriş poşetlerini veya çantalarını yerleştirebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

OLA katlanabilir elektrikli bisiklet modelinin indirimli fiyatı ne kadar?

Gövdesinde alüminyum malzemenin tercih edildiği bisiklet bisiklet 22 Haziran‘da A101’de piyasaya sunulacak. Elektrikli bisikletin satış fiyatı ise 11.990 TL olacak. Uygun fiyata elektrikli bisiklet satın almayı düşünüyorsanız bu kampanyaya göz atabilirsiniz.

 

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş