50 km menzil vadeden Ape Ryder DC20 elektrikli bisiklet için BİM kampanyası [19 Nisan 2024]

14 Nisan 2024 19:00

Ape Ryder DC20 elektrikli bisiklet için BİM kampanyası açıklandı. 250 watt gücünde bir motoru bünyesinde barındıran elektrikli bisiklet tam dolu pille 50 kilometrelik bir menzil vadediyor. Yüzde 100 şarjla ulaşılabilen bu menzil değeri kullanıma bağlı olarak değişiklik gösteriyor.

Saatte maksimum 25 kilometre hız sunan Ape Ryder DC20 nostalji motosiklet tasarımıyla dikkatleri üstüne çekiyor. Engebeli yollardaki tümseklerin etkisini etkili bir şekilde azaltan çift süspansiyonlu şasi ile daha yumuşak bir sürüş deneyimi yaşanabiliyor. 7 vitesli bir Shimano vitesin tercih edildiği elektrikli bisiklet dik yokuşları kolay bir şekilde çıkabiliyor. Bisiklette 4 inç Kenda marka lastikler ve 20 inç boyutunda jantlar bulunuyor. 31 kilogram ağırlığındaki bisiklette LCD gösterge ekranı da mevcut. Kullanıcılar bu ekran üzerinden bisikletle ilgili bilgilere ulaşabiliyor. 2 yıl garanti süresi sunan bisiklet konforlu bir deneyim sunan bir seleyle geliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ape Ryder DC20 elektrikli bisikletin BİM’deki fiyatı ne kadar olacak?

150 kilogram taşıma kapasitesine sahip olan elektrikli bisiklet 19 Nisan’da BİM’de kullanıcıların beğenisine sunulacak. Elektrikli bisikletin BİM’deki fiyatı ise 39.999 TL olacak. Engebeli arazi koşullarında da kullanılabilen elektrikli bisiklet tasarıma önem veren kullanıcılara da hitap ediyor. Bu arada elektrikli bisiklet kredi kartlarıyla 9 taksitle temin edebiliyor. Yeni indirim haberlerini paylaşmaya devam edeceğiz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş