60 km menzil sunan RKS NE-10 elektrikli bisiklet için BİM fırsatı duyuruldu [22 Eylül 2023]

15 Eylül 2023 15:00

RKS NE-10 elektrikli bisiklet için BİM kampanyası duyuruldu. Önümüzdeki hafta BİM’de satışa sunulacağı açıklanan bisiklet siyah, gri ve beyaz renkli bir gövdeye sahip.

RKS’nin piyasadaki diğer modellerinde olduğu gibi bu modelde de 250 watt’lık bir motor bulunuyor. Bisiklette yer alan pil kolay bir şekilde çıkarılabiliyor. Pil yüzde 100 şarj edildiğinde 60 kilometreye varan bir menzil değeri elde edilebiliyor. Menzil değeri yol ve sürücü koşullarına göre değişiklik gösterebiliyor. Şehir içi kullanım için yeterli görünen bu menzil kullanıcıların bisikleti yüksek hızda kullanması durumunda düşüyor. Saatte maksimum 25 kilometre hıza ulaşabilen bisiklet üst düzey konfor için rahat bir seleyle geliyor. RKS imzalı modelde dijital gösterge ekranı bulunuyor. Kullanıcılar bu ekranı kullanarak bisikletteki değerleri görebiliyor. 24 kilogram ağırlığındaki bisikletin taşıma kapasitesi ise 125 kilogram. Ön süspansiyonunda sertleştirilmiş çelik malzemesinin tercih edildiği bisikletin arka tarafında bagaj aksesuarı da bulunuyor. Bu aksesuara alışveriş poşetleri veya çantalar da yerleştirilebiliyor. Ön tarafında LED aydınlatmanın da bulunduğu bisiklet bu sayede gece sürüşlerinde de kullanılabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

RKS NE-10 elektrikli bisiklet modelinin kampanyalı fiyatı ne kadar?

22 Eylül’de BİM’de satışa çıkacak elektrikli bisikletin fiyatı 15.999 TL olacak. Kullanıcılar elektrikli bisikleti kredi kartlarıyla peşin fiyatına 9 taksit imkanıyla da satın alabilecek.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş