50 metre su altında çalışabilen Apple Watch SE için yeni indirim fırsatı

31 Ağustos 2022 14:00

Apple Watch Series 3 ile birlikte uygun fiyatlı Apple Watch modeli olan Apple Watch SE için indirim fırsatı geldi. Resmi fiyatı 5.849 TL olan akıllı saatin fiyatı bir satış kanalında 5.499 TL‘ye düştü.

Apple Watch Series 5 ve Series 6 modellerinde her zaman açık ekran özelliği yer alırken SE modelinde bu özellik bulunmuyor. Saatin ekranı sadece kullanıcıların dokunduğunda bildirim geldiğinde veya kollarını kaldırdıkları zaman açılıyor. Akıllı saatte Türkiye’de uzun süredir kullanımda olan EKG ölçme özelliği de mevcut değil. Diğer Apple Watch modellerinde olduğu gibi kalp ritmini ölçebilen saatin 40 mm ve 44 mm olmak üzere iki farklı ekran boyutu yer alıyor. Apple Watch SE gücünü Apple’ın S5 işlemcisinden alıyor. Bu işlemci saatin güçlü bir performans sergilemesine katkı sağlıyor. Modelde düşme algılama ile uyku takibi özellikleri de yer alıyor. Wi-Fi ve Blueooth özelliklerine de sahip olan saatte pusula ve her zaman açık altimetre özellikleri mevcut.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple Watch SE modelinde düşme algılama özelliği var mı?

Düşme algılama özelliği, 50 metre suya dayanıklılık ve 32 GB dahili hafıza saatte sunulan diğer özellikler arasında. Akıllı saatin pili yüzde 100 şarj edildiğinde 18 saate varan kullanım imkanı sunuyor.


İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş