iPhone’lardan bağımsız çalışabilen Apple Watch SE için yeni fiyat avantajı [Eylül 2023]

18 Eylül 2023 15:00

Apple’ın bütçe dostu akıllı saati Apple Watch SE modelinin LTE destekli versiyonu için yeni bir kampanya yapıldı. LTE desteğiyle öne çıkan saat kullanıcıların iPhone’larını yanlarına almadan da iletişim kurabilmelerine imkan tanıyor.

Bu özelliğin kullanılabilmesi için Turkcell abonesi olmanız ve bu servis için aylık 49 TL ödemeniz gerekiyor. Akıllı saatte Apple S8 işlemcisi yer alıyor.  Çift çekirdekli bu işlemci akıllı saatin güçlü bir performans sergilemesine imkan tanıyor. 50 metre suya karşı dayanıklı olan akıllı saatte Retina ekran yer alıyor. Bu ekran 1.000 nit parlaklığa ulaşabiliyor. Apple Watch Series 8 ve Ultra modellerinde EKG özelliği bulunurken SE modelinde bu özellik ne yazik ki mevcut değil. Yüksek ve düşük kalp atış hızı bildirimlerinde bulunabilen modelde döngü izleme özelliği de var. Yeni modellerde duyurulan trafik algılama özelliğine de destek veren saatte düşme algılama özelliği de bulunuyor. Kullanıcılar akıllı saatteki pusulayı kullanarak geri dönüş özelliğinden de yararlanabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple Watch SE modelinin kampanyalı fiyatı ne kadar?

Yüzde 100 şarjla 18 saate varan kullanım imkanı sunan saatte IP6X toza dayanıklılık sertifikası yok. Piyasada daha yüksek fiyat etiketine sahip olan modelin indirimli fiyatı ise 8.999 TL. Belirttiğimiz indirimli fiyatın saatin 40 mm’lik modeli için geçerli olduğunu belirtelim. Ailenin en iddialı üyesi olan Apple Watch Ultra’nın detaylı incelemesini buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş