56 km/s hıza çıkabilen elektrikli sörf tahtası; AWAKE RAVIK_S

22 Ocak 2020 16:15

Son birkaç yıldır kullanıcılarla buluşan modelin üst versiyonu olarak nitelendirebileceğimiz elektrikli sörf tahtası Awake RAVIK_S, meraklıları için pahalı bir oyuncak.

Elektrik gücünün ulaşım dünyasının her noktasına nüfuz ettiğini çok daha bariz şekilde hissediyoruz. Karbon salınımı payının yüksek olduğu mavilikler için de son birkaç yıl içerisinde bir hayli yol kat edildi. Nitekim artık bunları eğlence ve spor dünyasında da geliştirilmiş versiyonlar üzerinden görebiliyoruz. Awake RAVIK_S, geçtiğimiz yıl tanıtımı gerçekleştirilen elektrikli sörf tahtası için limitleri biraz daha çekmek için meraklılarıyla buluşuyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Elektrikli sörf tahtası AWAKE RAVIK_S hakkında bilmeniz gerekenler

Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenen bir fuar kapsamında tanıtılan modelin, rakamsal verileriyle birlikte tasarımında da ileriye gidildiğinin vurgusu yapılıyor. Hidrodinamik performans olarak nitelendirilen kulvardaki ilerlemeyle birlikte modelin su üzerinde 56 km/s hıza kadar çıkabildiğini görüyoruz. Sörf tahtasının 0’dan 50’ye hızlanması içinse sadece 4 saniyeye ihtiyacı var. Tüm bu etkileyici performans değerler içinse 15 beygir güç üreten elektrik motoruna teşekkür etmek gerekiyor. Sökülebilir batarya yapısı sayesinde kullanıcılara büyük kolaylık sağlayan RAVIK_S’i 20 ile 45 dakika aralığında deneyimlemek mümkün olacak. Kullanıcıların bataryalarını şarj etmesi içinse yaklaşık 80 dakikaya ihtiyacı var. Yaz döneminde üretiminin başlaması beklenilen model 16.000 euro etiket fiyatıyla pazara sunulacak.

İlginizi çekebilir

Yük taşımaya uygun modern elektrikli bisiklet

Paylaş