60 km menzil sunan Jeep elektrikli bisiklet için 990 TL’lik indirim fırsatı

10 Mayıs 2022 11:30

BİM geçtiğimiz ayın sonunda Jeep imzalı elektrikli bisiklet modellerini satışa sunmuş ve kısa bir süre içerisinde bisikletler tükenmişti.

Eğer Jeep’in elektrikli bisikletini satın almayı düşünüyorsanız bisiklet için yapılan yeni bir indirimden söz etmek istiyoruz. Katlanabilir elektrikli bisiklet modelinin fiyatı 16.499 TL‘den 15.509 TL‘ye geriledi. Sürücülere ve yol koşullarına göre 45-60 kilometre arası bir menzil sunan bisiklet saatte yaklaşık 25 kilometre hıza ulaşabiliyor. 250 watt gücünde bir motoru bünyesinde barındıran bisiklet 6 saatte tekrardan şarj ediliyor.

20 inç alaşım jantların yer aldığı bisiklet aynı zamanda katlanabiliyor. Arazi koşulları için daha uygun olduğu görülen modelde LED ön far bulunuyor. Bu sayede düşük ışıkta da rahatlıkla kullanılabilen bisiklette LCD bir gösterge bulunuyor. Gösterge sayesinde kullanıcılar bisikletle ilgili bilgileri görüntüleyebiliyor. Bisiklette Shinamo imzalı 7 vites bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Jeep elektrikli bisiklet sunduğu deneyimle fark yaratıyor

Su geçirmez bir kablonunun da kullanıldığı bisiklette kilitlenebilir süspansiyon sistemi de kullanılıyor. Süspansiyon sistemi yardımıyla bisikleti engebeli arazilerde rahatlıkla tercih edilebiliyor. Alüminyum gövdesi sayesinde hafif bir gövdeye sahip olan bisiklet 127 kilogram ağırlığındaki sürücüleri taşıyabiliyor. Arazi koşullarında bisiklet sürmeyi seven kullanıcılar haricinde günlük hayatta da kullanılabilen bisiklet özellikleriyle dikkat çekiyor.

İlginizi çekebilir: Apple Mac Studio ve Studio Display

Paylaş