67 watt hızlı şarj destekli ve 108 MP kameralı Huawei Nova 9 SE için fiyat avantajı [Haziran 2023]

27 Haziran 2023 19:00

Huawei Nova 9 SE model için yeni bir kampanyadan söz etmek istiyoruz. Üst düzey akıllı telefon deneyimini daha makul bir fiyata sunan modelde Qualcomm Snapdragon 680 işlemcisi yer alıyor.

Huawei Nova 9 SE modelinde bu işlemci dışında Adreno 610 GPU ve 8 GB RAM bulunuyor. Amiral gemisi akıllı telefonlarda gördüğümüz ekran delikli tasarım bu modelde de kullanılıyor. Bu sayede daha iyi bir ekran gövde oranı sunan cihazda  6,78 inç IPS LCD ekran var. Telefondaki kamera özelliklerine bakıldığında cihazdaki 108 megapiksellik ana kamera göze çarpıyor. Cihazda  bu kamera dışında 8 megapiksel ultra geniş açı, 2 megapiksel makro ve 2 megapiksel derinlik kameraları mevcut. Cihazın selfie kamerasıyla 16 megapiksel çözünürlüğünde fotoğraflar çekilebiliyor. Hem arka hem de ön kamera Full HD video kaydına destek vermiyor. Telefonda 4K video kayıt özelliği ne yazik ki mevcut değil. İkili video özelliği sayesinde kullanıcılar telefonların hem ön hem de arka kameralarını aynı anda kullanarak çekimler yapabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Huawei Nova 9 SE uzun pil ömrü ve hızlı şarj özelliğiyle de öne çıkıyor

Google servislerinin yer almadığı telefonda parmak izi sensörü cihazın yan kısmında karşımıza çıkıyor. USB-C bağlantısı üzerinden şarj edilebilen telefondaki pil kapasitesi ise 4.000 mAh. Kutu içeriğinden 66 watt şarj adaptörüyle gelen telefon 20 dakika şarjla yüzde 75 şarj seviyesine ulaşabiliyor. 33 dakikada telefonun pili tamamen doluyor. Telefon yapılan indirimle şu anda 9.650 TL‘ye satın alınabiliyor.

İlginizi çekebilir: Xiaomi imzalı robot köpek CyberDog ile tanışın

Paylaş